Arama sonuçları: *

1. Rabiotta

Sürekli uyku uyku açlığı

sebze yiyen biri değilsen muhtemelen folik asidin düşük ve gününün coğunu evde veya kapalı ortamda geçiriyosan d vitamınınde düşüktür kan tahlili yapmanı öneririm doktorlarımız gerekli olanı önerecektir
  2. Rabiotta

Eris Varyantı Virüsüne Mi Yakalandım?

Hocam bende aynı şeyi düşünüyorum 1 hafta hasta gezdim zor iyileştim cidden
  3. Rabiotta

Diş doktoru dilimi yaktı, geçer mi?

klasik iğne ya batırdıgı an acıyor bi 5 sn falan suruyo sonra uyusuyo zaten yanagın falan
  4. Rabiotta

acıtan tek şey başta vurdukları iğne ya devamını hissetmiyosun geriliyosun sadece napıyo şuan falan dıye 30 40dk cıvarı bi kanal tedavı sürüyo
  5. Rabiotta

kanal tedavisi uzun suruyo 2 kanalı da aynı gun yapmaz bence benimkini yapmamıştı devlete gideceksen arka taraflarda dolgu yapacaksan amalgam öneririm görünmüyorsa güldüğünde daha sağlam oluyor goruntusu bı tık kötü sadece
  6. Rabiotta

bende son yaptırdıgım kanalda anladım hep gittiğim hocam cerrah olunca zaten korkmuştum cidden önemli ya ama şanslıyım yakın arkadaşım diş doktoru oluyor son senesi garantiye alalım kendimizi :ROFLMAO: 1693500133 çok geçmiş olsun bu arada
  7. Rabiotta

2 defa devlette kanal tedavısı oldum insan gibi mudahele eden yok ya bi hoca vardı cok iyiydi oda cerrah oldu gitti düzgün hoca bulmak cok zor özel de cok pahalı zaten...
  8. Rabiotta

puff sigara balgam yapar mı?

Yapar kanka bol su içmen lazım kuruyor benimde boğazım sürekli
  9. Rabiotta

Sürekli halsiz, yorgun hissediyorum

vitamın eksikliğin vardır muhtemelen kan testı yaptır ve arkadaşların dediği gibi düzenli beslenip insanlarla etkileşim halinde ol
  10. Rabiotta

DİYETTE TAVUK PİLAV YENİLİRMİ

Zayıflama içinse tavuk 200gr en fazla pilavda 3 kaşık diyorlarda çok az o olmaz 6-7 kaşık yap
  11. Rabiotta

Çok mu yağlıyım beyler?

vala bende 184 boy 110 kgyim 95e falan düşüyorum her yaza doğru ama yağlardan kurtulamıyorum ya
  12. Rabiotta

Saç uzatıyorum bilmem gereken şeyler nedir?

Hocam dökmez dimi saçı
  13. Rabiotta

Saç uzatıyorum bilmem gereken şeyler nedir?

benim saçım dalgalı şuanda dudagıma kadar gelıyor uzunlugu ama cok kabarık ne önerirsiniz bana biraz daha düz veya ipeksi mi derler olmasını isterdim banyo yaptıktan sonraki gün kabarıyor hemen
  14. Rabiotta

İshale ne iyi gelir {ACİL}

3 4 tatlı kaşıgı türk kahvesi iç suyla beraber
Top Bottom