Neler Yeni

Eris Varyantı Virüsüne Mi Yakalandım?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Tat-koku kaybı dışında bütün belirtileri var. Dünden beri üstümde ağır şekilde yorgunluk ve aynı şekilde diğer belirtler de var. Öksürmekten boğazım tahriş oldu. Yardım edebilir misiniz?
(Doğu Anadolu'da yaşıyorum.)

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Tat-koku kaybı dışında bütün belirtileri var. Dünden beri üstümde ağır şekilde yorgunluk ve aynı şekilde diğer belirtler de var. Öksürmekten boğazım tahriş oldu. Yardım edebilir misiniz?
2 gün önce bende aynı belirtileri yaşıyordum bir günlük istirahattan sonra düzeldi hocam

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Hocam bende aynı şeyi düşünüyorum 1 hafta hasta gezdim zor iyileştim cidden

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende aynı şeyi düşünüyorum 1 hafta hasta gezdim zor iyileştim cidden
Tahminimce virüs kaptım. Normalde hiç böyle olmam, en son böyle olduğumda covid 19 kapmıştım.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
geçmiş olsun

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yayılmaya başladı anladım kadarı ile bir kaç arkadaşımda aynı durum var tahmini yıl içinde kaparız biz de

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
yayılmaya başladı anladım kadarı ile bir kaç arkadaşımda aynı durum var tahmini yıl içinde kaparız biz de
Reis dizinin 2.sezonu çekecekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen toplumu tehlikeye atacak yerlerden uzak duralım. Okul İş vb. Biz ne kadar dikkatli olsak da bu virüs yayıalcak ama en azından tedbiri elden bırakmayalım.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Muhammed efe
Mevsim değişikliğinden dolayı şu an bir çok insan bu halde kesin bir şey diyemeyiz doktora git.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,175
Üyeler
167,799
Son üye
Dragneel.99
Top Bottom