Eris Varyantı Virüsüne Mi Yakalandım?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,294
Tat-koku kaybı dışında bütün belirtileri var. Dünden beri üstümde ağır şekilde yorgunluk ve aynı şekilde diğer belirtler de var. Öksürmekten boğazım tahriş oldu. Yardım edebilir misiniz?
(Doğu Anadolu'da yaşıyorum.)

Tat-koku kaybı dışında bütün belirtileri var. Dünden beri üstümde ağır şekilde yorgunluk ve aynı şekilde diğer belirtler de var. Öksürmekten boğazım tahriş oldu. Yardım edebilir misiniz?
2 gün önce bende aynı belirtileri yaşıyordum bir günlük istirahattan sonra düzeldi hocam

Hocam bende aynı şeyi düşünüyorum 1 hafta hasta gezdim zor iyileştim cidden

Hocam bende aynı şeyi düşünüyorum 1 hafta hasta gezdim zor iyileştim cidden
Tahminimce virüs kaptım. Normalde hiç böyle olmam, en son böyle olduğumda covid 19 kapmıştım.

geçmiş olsun

yayılmaya başladı anladım kadarı ile bir kaç arkadaşımda aynı durum var tahmini yıl içinde kaparız biz de

yayılmaya başladı anladım kadarı ile bir kaç arkadaşımda aynı durum var tahmini yıl içinde kaparız biz de
Reis dizinin 2.sezonu çekecekler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen toplumu tehlikeye atacak yerlerden uzak duralım. Okul İş vb. Biz ne kadar dikkatli olsak da bu virüs yayıalcak ama en azından tedbiri elden bırakmayalım.

Mevsim değişikliğinden dolayı şu an bir çok insan bu halde kesin bir şey diyemeyiz doktora git.

Geri