Neler Yeni

Sürekli uyku uyku açlığı

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
son 2 yıldır aşırı derecede uykuya uykuya acım mesela bugun sabah saat 5 de kalktım hazırlandım ve okula gitim ilk 3 ders uyudum 4 dersde sınava girdim 6. dan sonra 2 ders daha uyudum.Sonra saat 13.30da okul biti eve geldim uykum vardı ve uyudum ortalama saat 2.30 civarı evde oluyorum ve saat kacta kalktım derseniz 21.47 filandı bu uykuyla değil ders dinlemek sınavlara çalısamıyorum oyunlarda refleks desen biti giti bazen oyun oynarken uyuya kalıyorum. derslerde kahve içmeyi denedşm ama max 2 ders tutuyo.

sizce hangi doktora gitme ne yapmalıyım

yaş 16

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,574
İsim
Emre siyah
kan tahlili içim acile gidebilirsin ordan da yönlendirme yapabilirler b12 eksikliğin olabilir

minidesp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih Murat ARSLAN
Alile hekimi mantıklı olabilir bence. derdini bi ona anlat bakalım en kötü ne yapman gerektiğini söyler

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alile hekimi mantıklı olabilir bence. derdini bi ona anlat bakalım en kötü ne yapman gerektiğini söyler
sınavlar bitsin bi danısıcam daha onceden b12 iğnesi vermişti ama gidemememiştim

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
sebze yiyen biri değilsen muhtemelen folik asidin düşük ve gününün coğunu evde veya kapalı ortamda geçiriyosan d vitamınınde düşüktür kan tahlili yapmanı öneririm doktorlarımız gerekli olanı önerecektir

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Son 1 ay içinde vitamin ve mineral eksikliğin var mı:
  • B12
  • D
  • C
  • Demir
  • Magnezyum
Bu süreçte hayat düzenin nasıldı?
Ruhsal durumun nasıl?

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
709
İsim
Eren
son 2 yıldır aşırı derecede uykuya uykuya acım mesela bugun sabah saat 5 de kalktım hazırlandım ve okula gitim ilk 3 ders uyudum 4 dersde sınava girdim 6. dan sonra 2 ders daha uyudum.Sonra saat 13.30da okul biti eve geldim uykum vardı ve uyudum ortalama saat 2.30 civarı evde oluyorum ve saat kacta kalktım derseniz 21.47 filandı bu uykuyla değil ders dinlemek sınavlara çalısamıyorum oyunlarda refleks desen biti giti bazen oyun oynarken uyuya kalıyorum. derslerde kahve içmeyi denedşm ama max 2 ders tutuyo.

yaş 16
Herkesin bünyesi farklıdır ama benim için 11-sabah5 arası uyuyacağım her saat sabah9-aksam9 arası uyuyacağım 2 saat 13dk falan eşit yani kısaca gece sessizlik, bedenin yavaşlaması toplanması ve karanlık olması ortamın horman dengesini sağlayarak sana daha faydalı olur. Sen uykuya aç değil doğru uykuya açsın. Şahsi düşüncemdir yatırım tavsiyesi değildir :) ama dene bi dediğimi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kan tahlili içim acile gidebilirsin ordan da yönlendirme yapabilirler b12 eksikliğin olabilir
aynı durum bendede var tahlillerim tertemiz üstüne sporda yapıp yoruluyorum ancak uyuyamıyorum :) umarım zamanla çözülür de rahatlarım (eskiden bu durum yoktu 12. sınıfla beraber başladı)

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun

yaş 16
Bendede çok uykum olsa da uyuyamama sorunu var uyuyunca da çok uyuma sorunu var. Bir keresinde gece 12de yatıp aksam 4de kalktığımı bilirim. Yorgun falanda değildim.

Top Bottom