Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

sdfasdfdfsfasdfdfd

tam söylemedi ama 9k dan fazla olduğunu biliyorum lazım,
  2. Reapt0r

sdfasdfdfsfasdfdfd

Benim Ablam Antalya Medstar da oldu. Op. Dr. Şükrü TURAN yaptı ameliyatını. Daha 1 ay olmadı ameliyat olalı. Bu arada 1 hafta da falan değil 4-5 ayda oturuyor burun tam olarak şekile. Doktor öyle söylemiş. Ablamın tiktoku da var bakabilirsin. hesabı nitattoo
  3. Reapt0r

Devlet Hastanesi'nde PCR testi paralı mı?

pcr testi tüm devlet hastanelerinde ücretsizdir , kimse senden para vs talep edemez, pcr testini ne için yaptıracağını vs söyle,
  4. Reapt0r

7/24 sürekli yorgunum

Geçen arkadaşım da aynı şikayetler üzerinde doktora gitmişti,doktor R-53 Tanısı koymuş. Tanı adı R-53 : Kırgınlık ve yorgunluk. Bu şekilde yazıyordu.Sende de olabilir. Sebebi uzun süre uykusuzluk,düzensiz uyku ve uykusuz ayakta kalmak ve iş yapmak.Bu gibi şeyler söylemiş. Arkadaşımda da bunların...
  5. Reapt0r

Kovid-19 testimin sonucunu nerden öğrenebilirim.

e-nabız a giriş yap,sonra aşağıda butonlar var orada tahlillerim var ona tıkla orada üstte 2 seçenek var birinde covid-19 yazıyor ona tıkla test sonucun çıktıysa orada gösteriyor.Çıkmadıysa ara ara kontrol et
  6. Reapt0r

Erkeklerin ağda yapması

gayet normal bir şey bende alıyorum, genellikle şöyle bir muhabbet geçer; -bacağını mı alıyorsun lan sen? +evet ne var ki bunda - karımısın, top musun olm sen, erkek dediğin kıllı olur. erkek dediğin kıllı olur vs gibi diyenlere bakma,
Top Bottom