Neler Yeni

sdfasdfdfsfasdfdfd

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
2 çeşit ameliyat var burun için bi estetiksiz içeriyi düzeltiyor birde rinoplasti hem dışarıyı hem içeriyi ona dikkat et acı cektiğine değsin rinoplasti burun revizyonu istiyorum diye belirt doktoruna kimi doktor konuşmuyor ben allah mıyım yaparım olduğu kadar kafasında böyle doktordan kaç başını ağrıtır

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 çeşit ameliyat var burun için bi estetiksiz içeriyi düzeltiyor birde rinoplasti hem dışarıyı hem içeriyi ona dikkat et acı cektiğine değsin rinoplasti burun revizyonu istiyorum diye belirt doktoruna kimi doktor konuşmuyor ben allah mıyım yaparım olduğu kadar kafasında böyle doktordan kaç başını ağrıtır
Benim hem kemik egrili ve kemer var şekil olarakta saglık olarakta kötü durumda doktor çok önemli araştırıyorum bakalım

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Benim Ablam Antalya Medstar da oldu.

Op. Dr. Şükrü TURAN yaptı ameliyatını.​

Daha 1 ay olmadı ameliyat olalı. Bu arada 1 hafta da falan değil 4-5 ayda oturuyor burun tam olarak şekile. Doktor öyle söylemiş.
Ablamın tiktoku da var bakabilirsin. hesabı nitattoo

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim Ablam Antalya Medstar da oldu.

Op. Dr. Şükrü TURAN yaptı ameliyatını.​

Daha 1 ay olmadı ameliyat olalı. Bu arada 1 hafta da falan değil 4-5 ayda oturuyor burun tam olarak şekile. Doktor öyle söylemiş.
Ablamın tiktoku da var bakabilirsin. hesabı nitattoo
Nekadar ödedi

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Yok daha yaptırmadım yaz sezonu sonu düşünüyorum
Hocam bende yaptırmayı kesinlikle düşünüyorum büyük bir burnum yok ama senelerdir rahatsız oluyorum siz kendinize bir doktor belirlediniz mi

bıraktım

80+ Bronze
Hocam bende yaptırmayı kesinlikle düşünüyorum büyük bir burnum yok ama senelerdir rahatsız oluyorum siz kendinize bir doktor belirlediniz mi
Antalya araştırma hastanesinde başarılı kişiler varmış orda olmayı düşünüyorum orada olmazsam Manavgat’ta ozel Akdeniz selama Bozovayı baya önerdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,790
Üyeler
166,268
Son üye
KadiRR_09
Top Bottom