Benim hem kemik egrili ve kemer var şekil olarakta saglık olarakta kötü durumda doktor çok önemli araştırıyorum bakalım2 çeşit ameliyat var burun için bi estetiksiz içeriyi düzeltiyor birde rinoplasti hem dışarıyı hem içeriyi ona dikkat et acı cektiğine değsin rinoplasti burun revizyonu istiyorum diye belirt doktoruna kimi doktor konuşmuyor ben allah mıyım yaparım olduğu kadar kafasında böyle doktordan kaç başını ağrıtır
Nekadar ödediBenim Ablam Antalya Medstar da oldu.
Op. Dr. Şükrü TURAN yaptı ameliyatını.
Daha 1 ay olmadı ameliyat olalı. Bu arada 1 hafta da falan değil 4-5 ayda oturuyor burun tam olarak şekile. Doktor öyle söylemiş.
Ablamın tiktoku da var bakabilirsin. hesabı nitattoo
tam söylemedi ama 9k dan fazla olduğunu biliyorum lazım,Nekadar ödedi
Baktım da güzel olmuş Antalya saglık alanında başarılı olduğunu biliyorum bakalım benimkide güzel olur şnsallahtam söylemedi ama 9k dan fazla olduğunu biliyorum lazım,
Hocam yaptırdınız mi merak ettimBaktım da güzel olmuş Antalya saglık alanında başarılı olduğunu biliyorum bakalım benimkide güzel olur şnsallah
Yok daha yaptırmadım yaz sezonu sonu düşünüyorumHocam yaptırdınız mi merak ettim
Hocam bende yaptırmayı kesinlikle düşünüyorum büyük bir burnum yok ama senelerdir rahatsız oluyorum siz kendinize bir doktor belirlediniz miYok daha yaptırmadım yaz sezonu sonu düşünüyorum
Antalya araştırma hastanesinde başarılı kişiler varmış orda olmayı düşünüyorum orada olmazsam Manavgat’ta ozel Akdeniz selama Bozovayı baya önerdilerHocam bende yaptırmayı kesinlikle düşünüyorum büyük bir burnum yok ama senelerdir rahatsız oluyorum siz kendinize bir doktor belirlediniz mi