Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Jinekomasti hakkinda

Cok oldu hocam, ozelde 60 devlette 30 civariydi. Suan o fiyatlara bulamayiz
  2. RevenKalr

Jinekomasti hakkinda

Özele sormuştum 60 demişlerdi hocam
  3. RevenKalr

Jinekomasti hakkinda

Yok dostum, o parayla ameliyat olacağıma motor aldım, Mutluyum 😅
  4. RevenKalr

Artık Dayanamıyorum cidden

Saatlerce kardiyo yapmak cok saglikli olmayacak ve sakin cok dusuk kalorilerle beslenme (ayni olaylar benim de basima geldi istedigini sorwbilirsin) Kalorini hesapla, yarim saat 40 dk falan kardiyo yap, ego lifting yapmadan agirlik idmanini at. 4 ay sonra goruselim
  5. RevenKalr

Kuşum kapıya sıkıştı

geçen ay benim paşam da kapının arasına sıkıştı aynı şekilde, hayvan hastanesine götürürken yolda ölmüştü. Bi hastaneye götürün bence
  6. RevenKalr

Neden Kilo Veremiyorum?

Deneme hocam, duzgun beslen kalori acigi ver kardiyo yap yeter. Yesillik yemeyi unutma, kardiyo 30-60dk arasi yeterli
  7. RevenKalr

Neden Kilo Veremiyorum?

Vucut hep ayni tepkiyi gostermeyebilir.
  8. RevenKalr

Neden Kilo Veremiyorum?

Dostum daha 2 hafta olmus, hizlica sonuc gormeyi beklemeyi birakmalisin. Kalori acigini duzgun veriyorsun orada problem yok (sakin cok dusuk kalori alma). Kardiyoya ve agirlik idmanina devam et zamanla vereceksin kilo.
  9. RevenKalr

Evde spor yaparak gelişilirmi?

Hocam ben de eve 8-9 gibi geliyorum ama gidiyorum spora, once usengecligi birakman lazim. Evdede yapabilirsin ama uyguna salon bulursan daha iyi olur veya 3 aylik falan uyguna geliyorsa oyle yazilabilirsin
  10. RevenKalr

odak arttırıcı ilaçlar var mı?

Meditasyon yap. Bir de atominex 60mg kullaniyorum ben ama meditasyon kadar etkisini gormedim
  11. RevenKalr

Sakat kolum icin dirseklik onerisi

Teşekkür ederim, valla aldım decathlondan. Beğenmezsem iade eder konuya da yazarım, ileride denk gelip konuyu okuyan olursa faydalansın. 1694892979 Aldığım işe yaramazsa öyle yapacağım hocam, olmadı doktorla konuşup ilaç için reçete isteyeceğim.
  12. RevenKalr

Haklisin, doktora gittim aslinda fakat dirseklik falan onermedi, tendonu gelsitiren ilac kullan dedi, recete de yazmadi alamadim ilaci. Uzun suredir yaptigim icin agirlik calismayi birakabilecegimi sanmiyorum ama tempoyu azalticam buyuk ihtimalle. Decathlondan bi dirseklik siparis ettim bakalim...
  13. RevenKalr

Teşekkür ederim
  14. RevenKalr

Arkadaslar kolumda sakatlik oldugundan dirsegimi sıkan oradaki aciyi hissettirmeyexek bir dirseklik onerisi istiyorum. Tendon hasari var, fitness yapiyorum ve sirt calistigimda o kisima cok yuk biniyor. Decathlonda 220 ye var ama oneriniz varsa onu alabilirim. Simdiden tesekkurler
  15. RevenKalr

🌞Kavurucu sıcaklıklar gidiyor! Sağanak yağış geliyor...

Ryzen 5 3600, 1.2v Stok fan ve rx7600 ile kullanıyorum. Hava aşşırı sıcak, kısaca işlemci baya zorlanıyor fakat 70 üstü görmedim:peped:
  16. RevenKalr

🔴NASIL KİLO ALIRIM???

Kilo alıp sonradan kasa çevirme diye bir şey yok, yağ alırsın ve yağlar kasa dönüşmüyor. Kiloyu kas olarak alman lazım, onun için de spor + temiz ve fazla fazla yemen lazım. 2 ay da 10 kilo alırsan bunun minimum yarısı yağ olur ki o da şanslıysan daha önceden spor yapmadıysan. Çünkü ilk defa...
  17. RevenKalr

Definasyondayım ama son 1 aydır yerimde sayıyorum

Evet bu aklıma çok yattı 1685637124 Hocam eski halimin vücudu yok ama yüz olarak atabilirim
  18. RevenKalr

Tamamdır, herkes böyle diyor deneyeceğim. 1-2 ay sonra konuya tekrardan yazarım :) Bu arada 1 sorum daha olacak, vücudumu tam istediğim gibi oturtturduktan sonra (11 aydır 2 kere cheat yaptım) hayattan zevk de alabilmek adına haftada 1-2 cheat ve aksatmadan spor günleri 15-20dk kardiyo yaparak...
  19. RevenKalr

hocam amacım kilo vermek değil de yağ vermek, çok düşük kalori almamaya dikkat ediyorum kas kaybı çok olmasın diye, 1900-2000 kalorinin altına düşmüyorum. 1 ay diye 1 ay mola için benim ki takıntı haline geldiğinden ben 11 aydır toplasanız 2-3 kere tatlı cips tarzı bir şey yememişimdir o 1 ay...
  20. RevenKalr

şu an yediklerim 2000-2200 arası tutuyor, 2700 yapmak için karbı mı arttırayım yoksa farklı yiyeceklerle mi 2700 e tamamlayayım
Top Bottom