Neler Yeni

Evde spor yaparak gelişilirmi?

Evde benim 2 adet dambılım var 40 kg'ye kadar ekleyebiliyorum. Bunlarla hergün çalışıyorum üstüne ekleyerek mesela 5 kg ile başladım 10 kg'a geçtim şimdi ise 2 kol 15 kg deniyorum yavaş yavaş. Kollarımda bir gelişme var tabi bunun dışında bacak antrenmanlarıda yapıyorum bacak çok zorlar ama en çok çalıştırılması gereken yerde bacaktır. Dambıl harici direnç lastiği ve plates topuda kullanıyorum omuz ve sırt için özellikle çok işe yarıyor. Yani kısacası gelişilir ama ben yinede güz dönemi bitişinde ocakta arkadaşlarla spor salonuna gitme planım var fiyat en son bizim burda 400 TL'ydi ama burdada 800-900 TL'leri görmüştür. Varsa belediye spor tesislerine yazıl bi bak yapabiliyosan beğendiysen özele yazılırsın. Belediyedekiler genelde haftada 3 gün oluyor zorlanmazsın.
Hocam belediye tesisi bulamadim aradim simdide
İzmir ciglideyim varmidir siz bulabilirmisiniz

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam okuldan eve 5te geliyorum asiri yorgun oluyom 10.sinifim
Tek basima gidemem bide sıkılırım
Hic gec yatmam 22.30 gibi uyurum
Hocam ben de eve 8-9 gibi geliyorum ama gidiyorum spora, once usengecligi birakman lazim.
Evdede yapabilirsin ama uyguna salon bulursan daha iyi olur veya 3 aylik falan uyguna geliyorsa oyle yazilabilirsin

20 kg dumbell seti ( döküm olması daha iyi olur ) 1 uzun bar vede 1 tane sepha alırsanız bütün işinizi görecektir
Hocam asiri fazla dambil var 100tlye 500tlyede var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben de eve 8-9 gibi geliyorum ama gidiyorum spora, once usengecligi birakman lazim.
Evdede yapabilirsin ama uyguna salon bulursan daha iyi olur veya 3 aylik falan uyguna geliyorsa oyle yazilabilirsin
1k ayliginhocam
Hocam uni icin cok ders calisiyorum oda var

JANEH

80+ Bronze
Hocam asiri fazla dambil var 100tlye 500tlyede var

1k ayliginhocam
Hocam uni icin cok ders calisiyorum oda var
2 tane al https://www.evkur.com.tr/hattrick-2...-set?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.9.8

bütçe varsa 182 alınmalı uzun bar

COMMANDERR

80+ Bronze
Gelişim isteyen güzel bi spor salonuna gitmeli.kendimden biliyorum evde olmayla gelişemezsin.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Selim
Yok sadece 2kglik var ama hic yetmiyo

Hocam herkes evde diyoda 3 4 aydir evde yapiyom nerdeyse hic gelisemedim
Hareketleri doğru yaparsan gelişirsin 👍 her insanın anotomisi ve genetiği farklıdır bu yüzden hazır programlar kullanmak yerine, kendinize özgü bir program uygulamanız daha mantıklı.

Hocam daha iyisi uygunu varmidir

Hareketleri doğru yaparsan gelişirsin 👍 her insanın anotomisi ve genetiği farklıdır bu yüzden hazır programlar kullanmak yerine, kendinize özgü bir program uygulamanız daha mantıklı.
Sagolun hocam

2 tane al https://www.evkur.com.tr/hattrick-2...-set?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.9.8

bütçe varsa 182 alınmalı uzun bar
Hocam daha uygunu varmi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selam beyler soru yukarda evde spor yaparak gelişen varmidir acaba
Fikirlenizi alicma ona gore spor salonuna gitcem
Aylik 1k oldugu icin evde yapmak istiyorum
Hem usenme korkusundan hemde paradan dolayi evde yapmak istiyom
3 4 aydir evde biseyler yapmaya calistim ama hic gelisemedim
Spor salonu kadar çeşitli varyasyonların olmaz. Evde de gelişebilirsin ama ekipman lazım. Hiç olmasada 40-50 kiloluk setin olacak. Ben Covid zamanı ECG spor almıştım. Fiyatlarını bilmiyorum bakabilirsin.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Selam beyler soru yukarda evde spor yaparak gelişen varmidir acaba
Fikirlenizi alicma ona gore spor salonuna gitcem
Aylik 1k oldugu icin evde yapmak istiyorum
Hem usenme korkusundan hemde paradan dolayi evde yapmak istiyom
3 4 aydir evde biseyler yapmaya calistim ama hic gelisemedim
Eğer ciddi bir gelişme görmek istiyorsan spor salonu şart ama çok fazla evde spor yapıp gelişen kişi tanıdım. Sana önerim üşengeçliğini bir köşeye bırak haftalık plan yap kendine şu saatte okulda olcam bu saatte spor yapçam gibi günde 1 saat spor salonuna gitsen oldukça yeterli olur uygun fiyatlı çok güzel underground spor salonları var izmir bucada çiğlide varmı bilmiyorum.

Spor salonu kadar çeşitli varyasyonların olmaz. Evde de gelişebilirsin ama ekipman lazım. Hiç olmasada 40-50 kiloluk setin olacak. Ben Covid zamanı ECG spor almıştım. Fiyatlarını bilmiyorum bakabilirsin.

Eğer ciddi bir gelişme görmek istiyorsan spor salonu şart ama çok fazla evde spor yapıp gelişen kişi tanıdım. Sana önerim üşengeçliğini bir köşeye bırak haftalık plan yap kendine şu saatte okulda olcam bu saatte spor yapçam gibi günde 1 saat spor salonuna gitsen oldukça yeterli olur uygun fiyatlı çok güzel underground spor salonları var izmir bucada çiğlide varmı bilmiyorum.
Uygun fiyatli bulursam gidicem hem arkadaslarimda gelebilir ucuz olursa

Top Bottom