Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Dünya nın en gereksiz şeyi
  2. Robin Buckley

son 4 gündür günde 1-1,5 litre kola içtim sıkıntı olur mu

Yey kendimi gördüm :D dedikleri gibi düzenli su iç ama benimde dediğim gibi gözle görülür bir etkisi olacağını sanmıyorum cola içmenin. En fazla karnın ağırır ama sağlık bu riske atılmaz, atmaya değmez. Sadece bir dahakine içtiğin miktara dikkat et
  3. Robin Buckley

son 4 gündür günde 1-1,5 litre kola içtim sıkıntı olur mu

Fazla bir zararı olmaz. Gözle görülür bir şey olmaz ama sağlık açısından bilemem. Ben de arada çok cola içerim ama hiç gözle görülür bir sıkıntı olmaz 1661204622 Sağlık açısından bilemiyorum
  4. Robin Buckley

Bu Protein Tozu Sizce Güzel Mi?

@123kral14
  5. Robin Buckley

Dudağım sürekli kuruyor, ne yapmalıyım?

Nemlendirici al
  6. Robin Buckley

Cildim parlıyor sarı gözüküyor

Fotoğraf atma şansın var mı nasıl olduğunu merak ettim
  7. Robin Buckley

Aşırı şekilde heycanlanıyorum

Rica ederim, dediğiniz gibi bir doktora görünün. Bakalım bir şey çıkıcak mı
  8. Robin Buckley

Bu hastalık gibi bir şey mi bilmiyorum ama geçmiş olsun yine de. Hiç doktora danıştınız mı
  9. Robin Buckley

Jumpscare yese oynarken düşünemiyorum
  10. Robin Buckley

O kadar okumadım konuyu sadece çok heyecanlanıyorum kısmına bakmıştım. O zaman biriyle muhabbet vs ederken oynasa o kadar heyecanlanmaz. Bir arkadaşıyla oynasın
  11. Robin Buckley

Ama daha sakin bir kafayla oynarsan o heyecanlanma olur ama fazla olmaz. Sakin kafayla oyun oynamak mükemmel bir şey
  12. Robin Buckley

Heyecanlanmadan cidden zevki çıkmaz. Hangi oyun olursa olsun hissetmen lazım o heyecanı
  13. Robin Buckley

Parmağım kırıldı ama bursluluk sınavı var

Ciddi ciddi okuyordum
  14. Robin Buckley

Kalbi̇n Altinda Göğüste Ağrı?

Bizim ailede de kalp sıkıntısı olan yoktu ama kardeşimde çıktı. İyiliğin için en yakın zamanda git kontrole. Belki bir şey yoktur en azından rahatlamış olursun ve o ihtimal ortadan kalkar. Bir şey varsa da erken fark edilmiş olur.
  15. Robin Buckley

Kalp önemli cidden kalbinizi kontrol ettirin. Benim kardeşiminde kalbinde damar tıkanıklığı vardı ve sürekli ağrıyor diyordu götğrmemiştik, bir kaç zaman sonra götürdük ve damar tıkanıklığı çıktı:( ama götürdüğümüzde geç değildi Allah tan anjiyo yaptılar ve durumu çok iyi amacım seni korkutmak...
  16. Robin Buckley

Kalple alâkalı bir şey çıkmadı değil mi kontrollerde
  17. Robin Buckley

Göz bulanıklığı sanki

Kontrole gidin zaten bir şey yapmazlar kesinlikle, sorunu bulurlar eğer sıkıntı varsa tedavi vs sizin isteğinize kalmış şeyler zaten. Ve bu arada gözünüze dikkat edin, ben geçen sene canlı dersler yüzünden gözümü bozdum ve gözlükle yaşam gerçekten kötü. Çizdirmeyi düşünüyorum yakında 1654549403...
  18. Robin Buckley

kolum kırık sınavlar nasıl olucak

Alt sınıftan biriyle girmenize bir şey demezler bence hatta hocaya, hocam gelcek kişiyi siz seçin derseniz izin verebilir
  19. Robin Buckley

Kötü olmasa bile doktorunuza danışmadan çıkarmamalısınız bence. Sağlığınızın sınavdan önemli olduğunu düşünüyorum
  20. Robin Buckley

Kopya vs düşünürse hoca izin vermeyebilir. 9. Sınıftan biri gelirse yanında belki olur
Top Bottom