kolum kırık sınavlar nasıl olucak

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,992
yaklaşık bir hafta önce üstüne düşerek sol bileğimi kırdım 10. sınıfım sınavları nasıl yapmalıyım müdür yardımcısı testlere gir çok yazmalı olanlara sonra gir sen söylersin hoca yazar dedi sizce napmalıyım ortalamam 46 şuan mental sağlık çok düşük durumda yapmam gereken işler aksadı sizce 3 hafta dursun denilen alçıyı erken çıkartıp sınavlara girmeli miyim yoksa hocanın dediği gibi mi yapmalıyım

yaklaşık bir hafta önce üstüne düşerek sol bileğimi kırdım 10. sınıfım sınavları nasıl yapmalıyım müdür yardımcısı testlere gir çok yazmalı olanlara sonra gir sen söylersin hoca yazar dedi sizce napmalıyım ortalamam 46 şuan mental sağlık çok düşük durumda yapmam gereken işler aksadı sizce 3 hafta dursun denilen alçıyı erken çıkartıp sınavlara girmeli miyim yoksa hocanın dediği gibi mi yapmalıyım
Müdür yardımcısı ne güzel çözüm bulmuş, ilgilenmiş. Onun dediği gibi yap bence.

Hocanın dediğini yap.

Sağlam elinle işaretleme yapabiliyorsan müdür yardımcısının dediğini mantıklı geldi. Öğretmen yerine arkadaşımla girebilir miyim diye de sorabilirsin. Ben 10. sınıftayken arkadaşımızın bileği kırılmış. Arkadaşıyla birlikte yapmışlardı sınavları.

sildim

Son düzenleme:
Sağlam elinle işaretleme yapabiliyorsan müdür yardımcısının dediğini mantıklı geldi. Öğretmen yerine arkadaşımla girebilir miyim diye de sorabilirsin. Ben 10. sınıftayken arkadaşımızın bileği kırılmış. Arkadaşıyla birlikte yapmışlardı sınavları.
Kopya vs düşünürse hoca izin vermeyebilir. 9. Sınıftan biri gelirse yanında belki olur

test olanda okeyim ztn çok yazmalı olanlar sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kopya vs düşünürse hoca izin vermeyebilir. 9. Sınıftan biri gelirse yanında belki olur
oda var onu istesem her hoca izin vermez

Kötü olmasa bile doktorunuza danışmadan çıkarmamalısınız bence. Sağlığınızın sınavdan önemli olduğunu düşünüyorum
sınıfta kalırsam çok daha kötü şuan sağlığımdan önemli maalesef

kanka seni iyi misin? doktor sana "3 hafta daha kalsın" demiş. sen foruma röntgenini atıp "çıkarayım mı?" diyorsun. yarın bileğinde bir hareket ya da şekil bozuklığu olursa forumu mu suçlu tutacaksın?
çok mu kötü kırık alçıyı çıkarsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sınıfta kalırsam çok daha kötü şuan sağlığımdan önemli maalesef
yani ben açıkçası buna inanmıyorum. ömrün boyunca sol bileğinin sakat olmasını mı yoksa olası sınıfta kalmayı mı tercih edersin?

Kolunun kırık olması beyinde sorun çıkarmıyor diye biliyorum. Sadece sen değil herkes giriyor sınava zamanında girmeleri gerekiyor. Eğer kendine güvenmiyorsan hak yiyerek kopya çekersin veya rapor alırsın arkadaşlarından soruları istersin veya da adam gibi gir!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,421
Üyeler
185,095
Son üye
Ford focus
Geri