kolum kırık sınavlar nasıl olucak

kanka seni iyi misin? doktor sana "3 hafta daha kalsın" demiş. sen foruma röntgenini atıp "çıkarayım mı?" diyorsun. yarın bileğinde bir hareket ya da şekil bozuklığu olursa forumu mu suçlu tutacaksın?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani ben açıkçası buna inanmıyorum. ömrün boyunca sol bileğinin sakat olmasını mı yoksa olası sınıfta kalmayı mı tercih edersin?
buna cevap bile veremem iki ucu b?klu değnek

solak mısınız?

buna cevap bile veremem iki ucu b?klu değnek
hani abicim bak daha 10. sınıfsın. kolun kırık değilken ki ortalaman 46. üniversite sınavı olsa hadi neyse. ama yaptığınız doğru değil. burada kimse size "şunu yap" diyemez. hele sağlık konusunda hiç diyemez. tamam el bileği 16 yaşında büyük bir gelişme göstermiyor ama el bileğinden önemli sinirler geçer. olası bir sinir kesisinde gelişecek olan el kusurlarından siz sorumlu olursunuz.

Donanımarşivi doktorlardan daha iyi bilecek ya MR atmış bir de, ahahahahhaah.
Müdür yardımcısı çözüm sunmuş sana, hala neyin atraksiyonu peşindesin?

hani abicim bak daha 10. sınıfsın. kolun kırık değilken ki ortalaman 46. üniversite sınavı olsa hadi neyse. ama yaptığınız doğru değil. burada kimse size "şunu yap" diyemez. hele sağlık konusunda hiç diyemez. tamam el bileği 16 yaşında büyük bir gelişme göstermiyor ama el bileğinden önemli sinirler geçer. olası bir sinir kesisinde gelişecek olan el kusurlarından siz sorumlu olursunuz.
doğru söylüyorsunuz mecburen birini bulup onunla gireceğim

sanki röntgen. bir de bütün kimlik bilgileri de var.

kırığın nerede olduğunu bilmiyorum ufaksa çıkaracaktım alçıyı

sanki röntgen. bir de bütün kimlik bilgileri de var.
yok be kimlik bilgisi değil d.o tarihi ve mr nosu var

kırığın nerede olduğunu bilmiyorum ufaksa çıkaracaktım alçıyı

yok be kimlik bilgisi değil d.o tarihi ve mr nosu var
röntgen mi bu mr mı?

hocanın dediğini yapman daha sağlıklı.

Kardeşim ortalaman 46 senin dediklerine bak.
Madem bu kadar ciddiye alıyordun neden 46 ortalaman.
Biz ne anlarız röntgenden.

Hocanın dediğini yap sıkıntı olmaz.

yaklaşık bir hafta önce üstüne düşerek sol bileğimi kırdım 10. sınıfım sınavları nasıl yapmalıyım müdür yardımcısı testlere gir çok yazmalı olanlara sonra gir sen söylersin hoca yazar dedi sizce napmalıyım ortalamam 46 şuan mental sağlık çok düşük durumda yapmam gereken işler aksadı sizce 3 hafta dursun denilen alçıyı erken çıkartıp sınavlara girmeli miyim yoksa hocanın dediği gibi mi yapmalıyım
hocanın dediğini yap

Geri