Robin Buckley
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,517
Nemlendirici al
Ayni fiyatsa Amazondan alıyorum yoksa Gratiste ucuz oluyor. Yatarken dudaklarım kuru oluyor sürüyordum sabah hala nemli kalkıyordum. Kendin silmezsen günde 3 falan yetiyordu banane kdr sıklıkta kullanıyorsun ve nereden temin ettin
benim günümün çoğu işte geçiyor da geceden sürsem sabah yıkayıp gün boyu işimi görürmü acaba? nsl yapmalym yniAyni fiyatsa Amazondan alıyorum yoksa Gratiste ucuz oluyor. Yatarken dudaklarım kuru oluyor sürüyordum sabah hala nemli kalkıyordum. Kendin silmezsen günde 3 falan yetiyordu bana
İşteyken sür. Cebinde taşırsın. Serçe parmak kadar boyutu var yok zaten. Kuru hissettikçe sürbenim günümün çoğu işte geçiyor da geceden sürsem sabah yıkayıp gün boyu işimi görürmü acaba? nsl yapmalym yni
sürünce yıkamıyormuyuz ?İşteyken sür. Cebinde taşırsın. Serçe parmak kadar boyutu var yok zaten. Kuru hissettikçe sür
Yıkarsan ne anlamı kaldı? Sürüyorsun üzerinde kalıp nemlendiriyor.sürünce yıkamıyormuyuz ?
Yıkarsan silinir anlamı kalmaz.sürünce yıkamıyormuyuz ?
Aslında biraz parlak gösteriyorYıkarsan ne anlamı kaldı? Sürüyorsun üzerinde kalıp nemlendiriyor.
Zaten kadınların ruju gibi renkli değil burada önerdiklerimiz, şeffaf nemlendirici.
Parlaklık o kadar kötü durmuyor da bazı renkli nemlendiriciler var erkekler bilmeden alıyor, sonra kardeşine sevgilisine falan veriyorYıkarsan silinir anlamı kalmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında biraz parlak gösteriyor
Onlar ayrı olay bildiğin ruj gibi çok komikParlaklık o kadar kötü durmuyor da bazı renkli nemlendiriciler var erkekler bilmeden alıyor, sonra kardeşine sevgilisine falan veriyor![]()
Uzun zmndr vardi bende yaz kis. Doktor krem gibi bisi vercek ki o geciriyomuDudak nemlendiricileri var. Onları tavsiye ederim. Normalde dudaklar kışın daha çok kurur. Yazında kuruyorsa bence bir doktora görünün.
Verdiyse geçiriyor illaki. Hem cildin yağlı, hemde dudağın nasıl kuru oluyor onu tam anlamadım.Uzun zmndr vardi bende yaz kis. Doktor krem gibi bisi vercek ki o geciriyomu