ahmetwilliam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende ne sorunlar var daha ohooVerdiyse geçiriyor illaki. Hem cildin yağlı, hemde dudağın nasıl kuru oluyor onu tam anlamadım.
Bende ne sorunlar var daha ohooVerdiyse geçiriyor illaki. Hem cildin yağlı, hemde dudağın nasıl kuru oluyor onu tam anlamadım.
Bizde sorunumuz var sanıyoruz .dBende ne sorunlar var daha ohoo![]()
Heh işte.Bizde sorunumuz var sanıyoruz .d
İciyorum iş geregi. Sebil varbol su iç.
Discord var mı?Heh işte.
Bendekileri dinle bi. Ozel gel snfn
Bepanthol u gece mi surucem peki.Bol su iç, dudaklarını yalama, bir de lip balm kullan.
Bir tane ruj şeklinde, bir tane de krem şeklinde ürün önerisi vereyim:
![]()
Neutrogena Koruma Faktörlü Dudak Kremi Spf 20 4,8 gr Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Neutrogena Koruma Faktörlü Dudak Kremi Spf 20 4,8 gr fiyatları 69,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Neutrogena Koruma Faktörlü Dudak Kremi Spf 20 4,8 gr özelliklerini incele, 73 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Bu arada sivilce nedeniyle Roaccutane tedavisi görüyorsan dudaklarının çorak araziye dönmesi doğaldır. Çok daha güçlü nemlendiriciler gerekir.![]()
Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7,5 ml Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7,5 ml fiyatları 98,21 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Bepanthol Dudak Bakım Kremi 7,5 ml özelliklerini incele, 122 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Nsl kullanicam bilgiBepanthol u gece mi surucem peki.
Ne zmn surucem.
Yikamiyacagimiz icin