Arama sonuçları: *

1. S

Hâlâ aşı olmadım, olmalı mıyım?

2 kez biontec aşı oldum ve kalp çarpıntısı hissetmeye başladım. Çevreme sorduğumda da benzer duyumlar aldım. Aşı olacaksanız sinovac veya turkovac öneririm. Zira ben bir sonraki aşıyı turkovac olurum diye düşünüyorum. Türk doktorlarına güvenim daha fazla.
  2. S

Vücudumu geliştirmek istiyorum (bodyciler,antrönörler felan bakabilir mi lütfen)

Tüm mesajları okuma fırsatım olmadı, o yüzden kusuruma bakma. Bir uyarı da ben yazmış bulundum.
  3. S

Vücudumu geliştirmek istiyorum (bodyciler,antrönörler felan bakabilir mi lütfen)

O hiç belli olmuyor, yapanı gördüğüm için uyarayım dedim. Hırs yaparsa sonradan ve para için buna göz yuman insanlara denk gelirse olabilir.
  4. S

Aslında gelişim döneminde spora başlaması çok çok daha faydalı. Tabii zararlı olan kas geliştirmeyi kolaylaştırıcı tozlar, haplar ve iğnelerden uzak durduğu sürece ve kendini zorlamayacak bir ağırlıkta planlı ve çok tekrarlı hafif ağırlıkla kas gelişimini ve vucüd gelişimini düzenleyebilir...
  5. S

Tek dikişte sade maden suyu içmek zararlı mı?

İyi yakaladın ama asitli ve tahriş edebilir bir içecek diye belirtmeyi unuttu sanırım :D
  6. S

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Çok geçmiş olsun, operasyonun başarılı olduğuna çok sevindim.
  7. S

GAZ MASKESİ KORONADAN KORUR MU

Gaz maskesi korur diyenler bir de doktorlara danışsın, çok merak ettim nasıl cevaplar alacaklar. Aslında tahmin edebiliyorum cevapları.
  8. S

Bilgisayar bağımlılığı bırakma

Mesajlar 5,037 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 4,430 Sanırım forumu bırakırsan bunu başarabilirsin. Bolca vakit geçirmiş gibisin forumda.
  9. S

muhabbet kuşum yeni hamile 1 günlük ne yapmalıyım

Merak etmeyin yavruların sorumluluğu dişi kuştadır, size emanet bile etmez. Sadece erkeğine güvenir. Size tek kalan sorumluluk erişkin kuşlarınızı iyi beslemek ve yumurtaların olduğu ortamı doğru sıcaklıkta tutmaya çalışmak. Daha fazla müdahale zarardan başka şey getirmez. Yavruları yem kırmaya...
  10. S

Bence bunları bir izlemelisin. Hatta benzer videolardan da bilgi alabilirsiniz. Yumurtlamadan zaten yavru olup olmadığını bilemezsiniz. Dişi yumurtlayıp yumurtaları biriktirdikten sonra yumurtaların üzerine kuluçkaya yatmaya başlar. Kuluçkaya yattıktan 5-6 gün sonra yumurtada yavru olup...
  11. S

Eskilerin bir sözü vardır. Ortada fol yok yumurta yok... diye. Yani yumurtlamadan heyacan yapmanıza gerek yok. Yumurtlama döneminden önce yuvalık alıp dişi kuşun oraya alışmasını sağlar ve güvende hissettiğini gözlemlerseniz yumurtalarını oraya bırakabilir kendiliğinden. Yoksa elinizle taşıma...
  12. S

Döllenmemiş yumurtaysa yine de üstüne yatabiliyorlar. Çiftleştikleri kesin değilse %100 yavru olacak anlamına gelmez ama tedbir almakta fayda var, yuvalık almak gibi. Yumurtaları kendiniz taşımalısınız yuvalığın içine. Dişi kuş kendiliğinden genellikle yumurtanın üstüne gider, ancak yuvalıktan...
  13. S

Kanal tedavisi yaptırdım ama diş etim şişti?

Ben 2 kez kanal tedavisi yaptırdım, ikisinde de şişme olmadı. Bir kere ameliyatla azı dişim sökülmüştü, bir tek onda şişme olmuştu. Doktor da şişer diye söylemişti zaten. Doktorunuz şişme olabilir diye söylemediyse mutlaka ivedi şekilde tekrar doktorunuza gidin.
  14. S

AFT Ağız İçi Beyaz Yaralar

Ben gargara kullandığımda 1 günde geçmişti. Antienflamatuar gargara idi. (Bazı durumlar için vitamin takviyesi gerekliymiş, bunun için doktora gitmekte fayda var) Söylediğiniz doğru olabilir ancak denenmiş bütün yöntemleri doktorlar daha iyi bilir bu da bir gerçek. Şöyle bir link bırakayım belki...
  15. S

AFT Ağız İçi Beyaz Yaralar

Doktora gidin lütfen forumdan çözüm bulmayın böyle konularda, geçmiş olsun.
  16. S

bisiklet sürerek kaç kilo veririm

İyi havalarda (çok dik olması şart değil) rampa yukarı bisiklet sür baya kilo verdirtir yani kendini zorlaman gerek, bunun haricinde sırf bisiklet sürüyorsun diye kilo vereceğin anlamına gelmez. Terleyince vücut soğutmadan üstünü değiştir ki hasta da olma.
Top Bottom