Arama sonuçları: *

1. S

Dökülen saçlarım için bunlar işe yarar mı?

Arkadaşlar şakak kemiğim de saçim geride dökülmüş işte dermaroller ve biberiye yağı önerdiler kullananlar gerçekten işe yarıyor mu yardımcı olabilir misiniz ve bu ikisini nerden temin edebilirim yardımcı olurmusunuz.
  2. S

Diş teli tedavimde ilerleme yok

Nasıl la lastik tedavisnden sonra bitmiyor mu abi aglicam
  3. S

Suan hangi asamadasin kanka
  4. S

Yok hocam nasıl gittiysem hala öyle hayatımın en büyük hatalarından biri peki hangi aşamadasınız lastik aşamasından sonra daha ne kadar devam ediyor acabaa 1728573133 Lastik son asamami kac ay daha kalicak
  5. S

Arkadaşlar hemen hemen 1 senedir diş teli tedavisi görüyorum devlette disimde çok büyük bir şey yoktu dışarda da fark edilmiyor du sadece ovallik vardı hafif ona rağmen gram ilerleme olmadı hala aynı lastik aşamasına gectik ama hiç bir ilerleme yok daha ne kadar kalıcak bu tel kafayı yiyeceğim...
  6. S

Boy uzatmak için ne yapabilirim al

Ne bilim hocam 18 den sonra 4-5 cm daha atıyordu cevremdekiler
  7. S

18 yaşında bile değilim hocam 28 i gördünüz galiba siz
  8. S

Hocam 18 e 5 ay var yanlış yazmışım
  9. S

Dostum 40 yılın başı şöyle bir konu açtım gelip boş yaptın banami denk geldin sende bir takım sorunlar var bence
  10. S

Sanane kanka
  11. S

Pardon arkadaşlar 28 yazmışım 18 bende diyorum bunlar ne diyor jskskksks 1726908002 Pardon kral 18 olucakti 28 yazmışım birde düz yuvarlama yaptım boyum 74-75
  12. S

Arkadaşlar 170 boyundayım 28 e 5 ay var bildiğim kadarıyla 20 ye kadar uzayabiliyor erkekler bende diyorum evde teşvik edeyim basketbol etki ediyor ama aram yok onun yerine ip alsam atlasam sürekli aklıma o geldi soz ne önerirsiniz
  13. S

Boy uzatma metodları gercekmi işe yarıyor mu?

Arkadaşlar 17 yaşındayım 1.72 boyum kafaya çok takıyorum boyum kısa olduğu için bu metodlar falan işe yarar mı acaba 5 cm flanda olsa cevresinde gören varmı
  14. S

Şakak kemiginde saçsızlık sorunu

Saolun işe yarar inşallah
  15. S

Hangi bölüme almam lazım cildiyemi
  16. S

Arkadaşlar 17 yaşındayım şakak kemigimde saç yok doğuştan mı yok yoksa sonradanmi bilmiyorum normalde saçlarım pek dökülmez şakak kemigimde saçları nasıl çıkarabilirim yardımcı olurmusunuz
  17. S

Diş telime lastik takıldı

Hoca bu dişlerdeki ağrı geçti de bu lastik çenemi ağrıtıyor sanki hiç durmadan sakız çiğniyormusum gibi ve geçecek gibi değil
  18. S

Hocam bu lastik her çıkarıp taktiğımda cok acıyor bu acı bir süre mi yoksa 1 ay sonradami aynı olucak
  19. S

Plak zormu hocam birde kaç ay kalıyor bu lastik ortalama her şey için teşekkür ederim bu arada saolun
  20. S

Günde 2 saat dışında hep takılı 2-3 ay içinde çıkarır inşallah doktor son evrelermis bu lastik galiba
Top Bottom