Neler Yeni

Boy uzatmak için ne yapabilirim al

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar 170 boyundayım 28 e 5 ay var bildiğim kadarıyla 20 ye kadar uzayabiliyor erkekler bende diyorum evde teşvik edeyim basketbol etki ediyor ama aram yok onun yerine ip alsam atlasam sürekli aklıma o geldi soz ne önerirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bossurtucu
Genetik ile ilgili çoğunlukla ama 28 sen daha da uzamazsın

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Arkadaşlar 170 boyundayım 28 e 5 ay var bildiğim kadarıyla 20 ye kadar uzayabiliyor erkekler bende diyorum evde teşvik edeyim basketbol etki ediyor ama aram yok onun yerine ip alsam atlasam sürekli aklıma o geldi soz ne önerirsiniz
Muhtemelen uzaman durmuştur kral. Ayrıca elinde olmayan şeyler için uğraşma. Kendin düzeltebildiğin, iyi hâle getirebilidğin şeylerle uğraş. Boyun senin elinde değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen uzaman durmuştur kral. Ayrıca elinde olmayan şeyler için uğraşma. Kendin düzeltebildiğin, iyi hâle getirebilidğin şeylerle uğraş. Boyun senin elinde değil.
Pardon arkadaşlar 28 yazmışım 18 bende diyorum bunlar ne diyor jskskksks
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genetik ile ilgili çoğunlukla ama 28 sen daha da uzamazsın
Pardon kral 18 olucakti 28 yazmışım birde düz yuvarlama yaptım boyum 74-75

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Pardon arkadaşlar 28 yazmışım 18 bende diyorum bunlar ne diyor jskskksks

Pardon kral 18 olucakti 28 yazmışım birde düz yuvarlama yaptım boyum 74-75
süt ürünleri tüket ve basketbol,voleybol gibi sporlar yapabilirsin.

süt ürünleri tüket ve basketbol,voleybol gibi sporlar yapabilirsin.
söylediğim şeyler çok klasik ama başka ürünler kullanmadığın sürece seçeneklerin bunlar.

Rulep

80+ Gold
yaş hikaye durmuş olabilir postür bozukluğun varsa bunu düzelt durmadıysa yapabileceğin bir şey yok zaten

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Şu da forum'a bi uğrayayım özledim diyorum konulara bakıyorum minimum 2 tane boyum nasıl uzar daha fazla uzar mı konusu arkadaş örgüt müsünüz siz genetiğiniz varsa uzarsınız yoksa uzamazsınız şu konulara böyle 10 tane cevabım vardır yeter a' yeter. Koskoca da forum = Technopatta gereksiz ban yedim / boyumu nasıl uzatabilirim bir de en kötü kıza açılmalı mıyım bu yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu da forum'a bi uğrayayım özledim diyorum konulara bakıyorum minimum 2 tane boyum nasıl uzar daha fazla uzar mı konusu arkadaş örgüt müsünüz siz genetiğiniz varsa uzarsınız yoksa uzamazsınız şu konulara böyle 10 tane cevabım vardır yeter a' yeter. Koskoca da forum = Technopatta gereksiz ban yedim / boyumu nasıl uzatabilirim bir de en kötü kıza açılmalı mıyım bu yani.
Sanane kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
cogunlukla genetık hocam yok sut ıc vesaıre onlarında onemı var ama onlar yuzde 20 genetık yuzde 80 cok sıkıntı etme kafana cok takarsan ılerıde ıstersen amelıyat olursun ama sahsen gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Mete Han
İlgilendiği Kategoriler
Blgisayarlar bilgisayar ekipmanları fare mousepad
Discord
herseyimaltustolmus_29
A vitamini ve arjinin kullabilirsin a vitamini boy uzamana destek olur arjinin damarlarını temizler belki uzarsın gün içinde çok fazla süt ürünü tüketmiyorsan supplement olarak kalsiyum alabilirsin, boyun 2 yıl daha ya uzar ya uzamaz postürünü düzeltmeyi dene birkaç egzersiz ile düzelir spor yapabilirsin sadece basket boy uzatmaz fitness yapabilirsin o boyla çok iyi fizik çıkar yağ oranın düşük olursa daha uzun gözükürsün özgüvenini yükseltmek için ayakkabı tabanlığı kullanabilirsin +5 cm uzun gözükürsün bunların dışında yapılacak pek bir şey yok annen ve babanın boyları kaç ona göre bir şey söyleyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,783
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom