Boy genetik bir şey süt içerek, egzersiz yaparak, basketbol oynayarak vs. boyu uzamaz. Önünde daha 8 sene var bu konuları çok fazla kafaya takmamak lazım. İlla ki uzarsın.En kısa sürede özellikle yazın boyumu uzatmak istiyorum çok kısayım
elimden ne geliyorsa uzamak istiyorum ne yapabilirim hangi egzersizleri yapmam gerekir
Var lan var hemen niye çocuğu ümitsizliğe kapatıyorsunuz. Dostum yüzmeye başla. Boyum 1.56 idi 1 yıl yüzme yaptım. Göğüs kaslarım çok gelişti hemde boyum 1.81 eğer sudan çok korkuyorsan basketbolda olur ama kesinlikle yüzmeyi tercih edin.Yani elimden hiçbirşey gelemezmi yaşıtlarıma göre çok kısayım
Dostum benim anne ve baba tarafının boyu 1.60 ben nasıl 1.81 im. Çünkü spor yaptım. Spor hocaları hep söylüyor yüzmede tüm kaslarınızı kullandığınız için vücut bir anda geriliyor sonra boy atıyor. Bu arada ben Ergen boyumu attıktan sonra 1.60dım düşünün ne kadar kısa olduğumuPek bir şey yapamazsın genetik olarak sanırım doktora gidebilirsin
Sporun da etkisi var tabi annem de 1.60 ben 1.70'im spor yapmıyorum ama arkadaşın boyu yaşına göre bence fazla kısa alınma lütfen konu sahibi, genetik kısalık varsa bir şey yapamaz anca doktora gider.Dostum benim anne ve baba tarafının boyu 1.60 ben nasıl 1.81 im. Çünkü spor yaptım. Spor hocaları hep söylüyor yüzmede tüm kaslarınızı kullandığınız için vücut bir anda geriliyor sonra boy atıyor. Bu arada ben Ergen boyumu attıktan sonra 1.60dım düşünün ne kadar kısa olduğumu
Olsun ihtimali var. Bu yaşlarda boyu uzamazsa ilerde zor.Sporun da etkisi var tabi annem de 1.60 ben 1.70'im spor yapmıyorum ama arkadaşın boyu yaşına göre bence fazla kısa alınma lütfen konu sahibi, genetik kısalık varsa bir şey yapamaz anca doktora gider.