Arama sonuçları: *

• Users: Sh1n
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Sh1n

Soba dumanı ile ilgili şikayet yazılıyormu

Yav kardeşim bina olarak doğal gaz çekilmesi için müracaat etmemiş olabilirler onu bunu bilmem ben eğer ki bina içinde evinin girişine kadar doğal gaz borusu geliyor ve bu adam hala sobayla ısınıyorsa şikayet etsin bir daha yakamaz fakat binasında doğal gaz hattı yok iste hiçbir şey yapamaz.
  2. Sh1n

Oğlun? araştırma yapmayı bilmiyorsun gereksiz bir şeyleri savunuyorsun düzgünce oku doğal gazlı binada soba yakmak diyor yani kapının önüne kadar doğalgaz gelmiş ama sen soba yakıyorsan bu yasak diyor. Biz neyden bahsediyoruz sen ne haberi atıyorsun.
  3. Sh1n

https://www.gazetevatan.com/gundem/odun-ve-komur-yakma-yasagindan-vazgecildi-49367#:~:text=%C3%87evre%20ve%20Orman%20Bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1%2C%20%C4%B1s%C4%B1nmadan,yasaklanmas%C4%B1%20ile%20ilgili%20y%C3%B6netmelikten%20vazge%C3%A7ti
  4. Sh1n

Çevre ve Orman bakanlığı, ısınmadan kaynaklanan hava kirliliğinin önlenmesi amacıyla doğalgaz gelen illerde kömür ve odun yakılmasını yasaklanması ile ilgili yönetmelikten vazgeçti. Yönetmeliğin yanlış yorumlandığı gerekçesiyle değiştiren Bakanlık, yönetmeliği, "çevre kirliliğinin yaşandığı...
  5. Sh1n

İmkan olduğunu nereden biliyorsun? soba kullanan mağara adamı mı oluyor :D
  6. Sh1n

Psikologlar yardımcı olabilirmi

Bende de takıntı var ve bir noktadan sonra baya ilerliyor da seninki titizlik ile alakalıymış. kaç yaşındasın?
  7. Sh1n

Tebrikler! İnternete göre ÖLÜ çıktım.

Öncesinde kaba etlerini hamlatacak hareketler yaptın mı yoksa durduk yere mi ağrımaya başladı?
  8. Sh1n

Midemin Şiştiğini Hissediyorum Ne yapmam lazım?

Muhtemelen hızlı yediğinden dolayı doyduğunu anlamayıp aşırıya kaçtın
  9. Sh1n

Pat diye çıkıyormuş ordan hamburger adam kafası sufle sonra nüfusa kaydetmeyle uğraş dur
  10. Sh1n

Bu karışımdan dolayı midenizde yeni bir birey bile meydana gelebilir hocam siz naptınız ya maden suyu içecek yeterli alan kaldıysa onunda gömüdükten sonra zamana bırakmak lazım
Top Bottom