Sade soda iç midene masaj yap ama reis geğirirken haber ver de ülkeyi boşaltalımBeyler 4 hambuurger (BK Steakhouse boyutlu) + dondurma (yaklaşık 300gr)+ sufle yedim midemin şiştiğini hissediyorum. Karnım harbi patlayacak gibi ne yapmam lazım?
paşam bi beni yememişsin buna bişey fayda etmez yat midenin sindirmesini bekle maden suyu falan hikayeBeyler 4 hambuurger (BK Steakhouse boyutlu) + dondurma (yaklaşık 300gr)+ sufle yedim midemin şiştiğini hissediyorum. Karnım harbi patlayacak gibi ne yapmam lazım?
benim için Fazla sorun olmazdı o kadar yemek yesemBeyler 4 hambuurger (BK Steakhouse boyutlu) + dondurma (yaklaşık 300gr)+ sufle yedim midemin şiştiğini hissediyorum. Karnım harbi patlayacak gibi ne yapmam lazım?
yat geçmesini bekle bişey olmazValla evde yok markete gitmeye kalksam giderken patlarım diye korkuyorum
Daha bişi yemeBeyler 4 hambuurger (BK Steakhouse boyutlu) + dondurma (yaklaşık 300gr)+ sufle yedim midemin şiştiğini hissediyorum. Karnım harbi patlayacak gibi ne yapmam lazım?
Bu karışımdan dolayı midenizde yeni bir birey bile meydana gelebilir hocam siz naptınız ya maden suyu içecek yeterli alan kaldıysa onunda gömüdükten sonra zamana bırakmak lazımBeyler 4 hambuurger (BK Steakhouse boyutlu) + dondurma (yaklaşık 300gr)+ sufle yedim midemin şiştiğini hissediyorum. Karnım harbi patlayacak gibi ne yapmam lazım?