Neler Yeni

Uyumak için taktiğe ihtiyacım var :D

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Sercan SAYİT
Horlama var mı? Var ise uyku apnesi olabilir. Çok dikkatten kaçan ve acayip tehlikeli bir şey. Bazen uykuya saatlerce dalamıyorsun, uyuyunca 13 saati bulan uyuyuşlar oluyor ve ondan sonra geçen 1-2 saat içinde bile tekrar uyku gelebiliyor. İşin kötü tarafı çoğunlukla yorgun hissettiriyor, dikkat dağınıklığı oluyor. Bazı yabancı ülkelerde uyku apnesi hastalarının uyurken cpap cihazı kullanması zorunlu yoksa trafiğe çıkmasına bile izin verilmiyor.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
valla hocam mesela benim genel saatlerim var istesem de istemesemde saat gece 2 de uykun gelir sabahta okul veya iş varsa 8 de yoksa 11/12 gibi kalkarım bu durumu da psikiyatriye anlattım "e tamam ya 8 saat uyuyorsun işte" dedi valla benim küçük uyku sorunuma çözüm bulamayan doktor size pek yardımcı olamaz gibi ama eğer uykusuzluğunuzda overthink veya benzeri bir durumun etkisi varsa psikoloğa gitmeyi denemenizde de fayda olabilir
Normalde 12sata falan uyurum 8saatte uykumu alamam ama şu sıralar 8e bile razıyım
Gittim bende bir etki yaratmamıştı umarkm bir gün kendiliğinden çözülür.
Umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Horlama var mı? Var ise uyku apnesi olabilir. Çok dikkatten kaçan ve acayip tehlikeli bir şey. Bazen uykuya saatlerce dalamıyorsun, uyuyunca 13 saati bulan uyuyuşlar oluyor ve ondan sonra geçen 1-2 saat içinde bile tekrar uyku gelebiliyor. İşin kötü tarafı çoğunlukla yorgun hissettiriyor, dikkat dağınıklığı oluyor. Bazı yabancı ülkelerde uyku apnesi hastalarının uyurken cpap cihazı kullanması zorunlu yoksa trafiğe çıkmasına bile izin verilmiyor.
Hayır hiç horlama ile karşılaşmadım, varda ben duymuyorum desem 3ayönce falan akıllı saat aldım uyku apnesini vs de takip ediyor horlamada tespit edip bilgi veriyor kayıt alarak ama orada da hiç çıkmadı horlamada hiç yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 4-4.15 gibi uyumayı başardım tekrar ama sonuç 1 saat sonra tekrar uyandım :D yani luan için
12de uyudum 2 saat uyuyabildim
2de uyandım 2 saat boyunca uyumayı deneyerek ara ara burayı kontrol ettim
4te tekrar uyudum 1saat sonra
5te uyandım
3saate tamamladım uykuyu böyle böyle heralde akşam 8-10a kadar 8 saate tamamlamayı başarırım :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,361
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot
Top Bottom