Midemin Şiştiğini Hissediyorum Ne yapmam lazım?

Bu karışımdan dolayı midenizde yeni bir birey bile meydana gelebilir hocam siz naptınız ya maden suyu içecek yeterli alan kaldıysa onunda gömüdükten sonra zamana bırakmak lazım

Valla pişman oldum harbi patlıycam gibi birazdan bir sesler geliyo midemden. Korkuyorum

Beyler 4 hambuurger (BK Steakhouse boyutlu) + dondurma (yaklaşık 300gr)+ sufle yedim midemin şiştiğini hissediyorum. Karnım harbi patlayacak gibi ne yapmam lazım?
o şişkiniği unutacak bişiler yap mesela oyun oyna o aklına gelmesin yani
veya kendini KUSTUR Yemekler boğazından bi güzel geri aksın

Beyler 4 hambuurger (BK Steakhouse boyutlu) + dondurma (yaklaşık 300gr)+ sufle yedim midemin şiştiğini hissediyorum. Karnım harbi patlayacak gibi ne yapmam lazım?
İnternete video atsana hani 10.000 kalori yedim gibi videolar . Eğer gerçekten bu yetenekten sende de varsa çek . Baya izleniyor

Kardeş benim arkadaş ta öyle bir sürü pide yedi ondan sonra hareket edemiyom diye oturdu soda içirdik geğirirken bütün yediklerini kustu birden içme sodayı yavaş yavaş iç.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Sh1n
Kusra bakma ama okurken kafamda bu canlandı

Ekler

• images (21).jpeg
    images (21).jpeg
    31.8 KB · Hit: 78
  • Beğen
Reaksiyonlar: Sh1n
göbüje masaj yap ben çok yiyince veya karnım ağrıyınca öyle yapıyorum iyi geliyor.bir de tuvalete çıkmaya çalış ama yapmadan haber et de kapıları felan kitleyelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri