E bi zahmet yemesinDaha bişi yeme
E bi zahmet yemesinDaha bişi yeme
Bu karışımdan dolayı midenizde yeni bir birey bile meydana gelebilir hocam siz naptınız ya maden suyu içecek yeterli alan kaldıysa onunda gömüdükten sonra zamana bırakmak lazım
o şişkiniği unutacak bişiler yap mesela oyun oyna o aklına gelmesin yaniBeyler 4 hambuurger (BK Steakhouse boyutlu) + dondurma (yaklaşık 300gr)+ sufle yedim midemin şiştiğini hissediyorum. Karnım harbi patlayacak gibi ne yapmam lazım?
İnternete video atsana hani 10.000 kalori yedim gibi videolar . Eğer gerçekten bu yetenekten sende de varsa çek . Baya izleniyorBeyler 4 hambuurger (BK Steakhouse boyutlu) + dondurma (yaklaşık 300gr)+ sufle yedim midemin şiştiğini hissediyorum. Karnım harbi patlayacak gibi ne yapmam lazım?
Pat diye çıkıyormuş ordan hamburger adam kafası sufle sonra nüfusa kaydetmeyle uğraş durValla pişman oldum harbi patlıycam gibi birazdan bir sesler geliyo midemden. Korkuyorum
göbüje masaj yap ben çok yiyince veya karnım ağrıyınca öyle yapıyorum iyi geliyor.bir de tuvalete çıkmaya çalış ama yapmadan haber et de kapıları felan kitleyelimBeyler 4 hambuurger (BK Steakhouse boyutlu) + dondurma (yaklaşık 300gr)+ sufle yedim midemin şiştiğini hissediyorum. Karnım harbi patlayacak gibi ne yapmam lazım?
Muhtemelen hızlı yediğinden dolayı doyduğunu anlamayıp aşırıya kaçtınKeşke çıksalar ona bile razıyım şuan