runepat
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde yaşımdan biraz daha çocuksu gibi duruyorum, zayıf ve aciz biriyim. Sırf bu yüzden okul hayatımda hep zorbalık görmüşümdür. Ben çok araştırdım üniversitede zorbalık var mıdır diye, az var diyorlar. Bazıları da okuduğun üniversite ve bölüme göre değişir diyorlar. Liseyi de 1-2 yaş geç bitirdiğim için dalga geçmişlerdi. Üniversitede lisedeki gibi zorbaliklar yoktur umarımKardeşim Üniversite için hiçbir zaman geç değildir tam tersi normal Üniversiteye başlama yaşı olarak görülen 18-19 yaşta başlayanlar bazen mezun olduktan sonra aslında o bölümü yapmak istemediklerini veya onlara göre olmadığını anlıyorlar ve 25 yaşında veya 27-30 yaşında tekrardan sınava başlayanlar var.
Nedeni de çok basit o yaşlarda çevre baskısı ve hormonlardan dolayı ne istediğimizi tam bilemeyiz ayrıca hayatı da bilmediğimiz için maalesef bu tarz durumlar yaşanıyor.
Sana anlatmak istediğim sokakta kalmıyorsan ve beslemen gereken bir ailen yoksa istediğin zaman Üniversiteni okuyabilirsin toparla kendini otur hazırlan seneye için, geçmiş erkenmiş düşüncelerini bırak![]()