Arama sonuçları: *

1. Solotov

Sporda broksin ve amonyak kullanımı

Hocam vurmaması gibi bir durum söz konusu olamaz ki. Dediğin şeye benziyor sigara içiyorum ama beni etkilemiyor vücut bilir bunu zaten ne verirsen onu alır. Ama sen hiç bir şekilde hissetmiyorsan doktora görünmen daha iyi olabilir çünkü anormal bir durum bu.
  2. Solotov

Sporda broksin ve amonyak kullanımı

Nefes darlığının görüldügü bronşial astım, kronik bronşit, amfizem, trakeit, bronşektazi, larenjit, boğmaca öksürüğü, kuru öksürüklerde ve sigaradan ileri gelen irritan öksürüklerde bronşlarda gevşemeye ve ekspektorana gerek görülen solunum yolu hastalıklarında yardımcı ve rahatlatıcı amaçlarla...
  3. Solotov

Kilo alamıyorum, ne yapmalıyım?

Boyut olarak midede az yer tutacak fazla kalorili yiyecekler tüketebilirsin. Gainer kullanabilirsin hareketini azaltmana gerek yok yulaf yememen gerekiyor çünkü tok tutar.
  4. Solotov

Kilo vermek istiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin

En baştan bıkma usanma sıkılma gibi şeyler olmasın diye biraz daha yüksek söyledim kaloriyi aslında, ama tabii ki daha fazla kalori kesmek daha fazla kilo vermek demektir. :)
  5. Solotov

Yemek yediğim halde kilo alamıyorum

Diğerleri hakkında kesin bir bilgim olmamakla birlikte kreatinin bir zararı yok. Çünkü bazı gıdalar vücütta yeteri kadar üretilmediği için dışarıdan almak gibi bir durumda kalıyoruz. Bir insan vücudu günlük maksimum 1 gr. kreatin üretebilir. ekstra 2-3 gr almanın bir zararı olmaz. Omega...
  6. Solotov

Kilo vermek istiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Günlük aldığın kaloriyi hesapla ve aldığın kalorinin altında beslenmeye çalış örneğin 1000 kalori alıyorsun günlük bunu 650-700 e düşür. Onun dışında YouTube üzerinden evde yapılabilecek spor hareketlerini inceleyip hoşuna gidenleri yaparak başlayabilirsin.
  7. Solotov

Prematüre zeka sorunu yapar mı?

Bu konularda özel müdahaleler ve destekler veriliyor, sen disleksisin hadi öl kendini camdan at demeyecek destek aldığın kişiler. Artık 2024 yılında yaşıyoruz insanlar farklı galaksilerin içerisindeki farklı asteroidleri keşfediyor. Bence kendine hayatı zindan etmene gerek yok tamamen sağlıklı...
  8. Solotov

Prematüre zeka sorunu yapar mı?

Belirli uzmanlara giderek gereken testleri vs yapman daha doğru olur dediğin şeyler bana disleksi gibi geldi. Çünkü Zeka geriliği başka bir konu.
  9. Solotov

her gün 300 şınav çekmek zararlı mı

Tok karnına yapmak, veya 1-2 saat oturduktan sonra bir anda yapmak kalbin için riskli olabilir, yapacaksan hafif hafif nabzını arttırarak yapabilirsin bir anda şak diye yere yatıp 30 tane 20 tane şınav çekmek iyi değil. O yüzden 3-5 dakika ufak bir yürüyüş yap evin içinde ısınma hareketleri yap...
  10. Solotov

Bağırsak sorunum için yardım

Evet buda bir seçenek.
  11. Solotov

Kilo vermek için tavsiye

Arkadaşın söyledikleri çok klişe ama en iyi doğru yöntemde budur. @HuseyinBy01 Çünkü her şey temelde Kalori azalırsa -----> kilo verirsin Kalori artarsa ------> kilo alırsın Ama spor yapmanında kilo almada etkisi vardır. Özetle bol bol ABS egzersizleri yapabilirsin ağırlık gerektirmeyen bir...
  12. Solotov

Bağırsak sorunum için yardım

Dostum selamlar, Öncelikle çok geçmiş olsun adına üzgünüm, eğer 8 ay beklemek istemezsen özel hastanede kolonoskopi yapabilirsin, tek tek hastaneleri arayarak fiyat alabilirsin. Diyelim ki bu seçenek yok şunu söylemek isterim lifli gıdalar sağlıklı olmasına karşın bağırsaklar yoran gıdalardır...
  13. Solotov

Adipo Extreme Sağlıklı mı ve Ne işe yarar

Bu tür ilaçların içerisinde genellikle yüksek dozlarda kafein bulunur. Yüksek kafein kalp ritminde bozukluklar, kaşıntı uykusuzluk, anksiyete gibi şeyleri ortaya çıkarabilir. Bu tür zayıflama ilaçlarından sonuç alır mısın? %90 evet seni zayıflatacaktır. Ama seni 3-5 kilo zayıflatacak diye...
  14. Solotov

Dağınık dalgalı saçlar için ne kullanmalıyım ?

Katı sabun kullanıyorsan eğer saçı kabartır.Şampuan ile de çok kabarıyorsa başka yöntemler araman lazım kardom =)
Top Bottom