Arama sonuçları: *

1. S

1.70'im 74.50 kg göbek nasıl eritilir

aktif bir hayatım yok evde full oturuyorum
  2. S

ona bütçem var hocam öyle yapacağım hangi modeli önerirsiniz koşu için ve çok ses çıkartır mı?
  3. S

egzersizden kastınız ne koşu bandı alsam yağlı yemekleri kessem su ve salata ile falan beslensem toparlar mıyım
  4. S

Arkadaşlar selam eski futbolcuyum 1 senedir futbol yapmıyorum ve göbeğim çıktı sadece bilgisayar başın da otur otur spora gitmekten de çekiniyorum ve çok pahalı, şu anlık spora gidemem ve göbeğimi ertimek istiyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden. 1720532707 Koşu...
  5. S

Birinin başını elimizle çevirirsek o kişiye ne olur?

kanka inşallah şaka yapıyorsundur, asla sakın ve sakın evde asla denemeyin o boynu kırılıyor ve o kişi ölüyor.
  6. S

Boyum kac olur 19 a kadar

ben 18 yaşındayım 170 boyundayım kendimi kötü de hissetmiyorum siz neden kafanıza taktınız ki
  7. S

Mastürbasyon yapmamak zararlı mı?

hocam akşam akşam güldürdünüz allahta sizi güldürsün ya :D
  8. S

Uyku ilacını eczaneden alabilir miyim

psikiyatriden yardımcı oluyorlar reçetesiz ilaç vermezler diye biliyorum, böyle doğal şeyler verirler uyku getirecek. Onlar da faydalı mı pek bilgim yok.
  9. S

Anti depresanları bıraktığımdan beri saçma rüyalar görüyorum

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim, deneyeceğim dediğinizi çok sağ olun.
  10. S

Arkadaşım da olmayınca hocam zor ya hepiniz mutlu olun ben de dahil en kısa süre de bu zorlukların altından çıkarız amin
  11. S

Hocam zaten deniyorum yaşadıklarım biraz zor hatta baya zor zar zor ayakta tutunuyorum en kısa sürede düzelirim umarım
  12. S

Hocam tekrar başlayayım o zaman ya tamam öyle yapayım bu akşam alayım tekrardan hapları çok teşekkür ederim çok sağ olun.
  13. S

Hocam normalde ben bırakmazdım çünkü rahattım full bilgisayar başındayım yani tekrar başlasam sorun olur mu zaten 3 gün olmuş 2 ilaç alıyordum selectra 100 mg bir tane de rileptid 1 mg
  14. S

Kafam allah bullah çünkü geri başlasam sorun olur mu rahattım çünkü kullanırken 1704092278 hocam 20 gün sonraya atıyor 1704092330 Akşam 9.30'da içiyordum gene başlayayım bugün umarım eski halime dönerim
  15. S

Hocami hani zor randevu alınıyor ya ben gene sorayım dedim yardımcı olamayacaksanız konuyu okuyup mesaj atmayabilirsiniz. 1704092182 Hocam o zaman geri başlayayım ne bileyim ailemin baskısı ile bıraktım bırakmadan önce de iyiydim gayet 1704092189 Aile baskısı yüzünden
  16. S

Arkadaşlar selam anti depresanları bırakma kararı aldım ve geçmişim de yaşadığım olayları tekrarlayarak son 3-4 gündür aralıksız 4-5 den fazla kabus görüyorum mesela uyuyup kalkıyorum her bi kabusta 3-4 defa gün de uyanıp kalkıyorum ve hepsin de kabus görüyorum eski kız arkadaşımı canımı yakan...
  17. S

Hep uyuma isteği neden kaynaklanır?

Ama gerçekten rahatlıyordum çok iyi geliyordu mutlu hissetmeye başlamıştım, ta ki bırakana dek. :(
  18. S

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Milletce başımıza bir daha gelmemesi dileğimle. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
  19. S

Futbolla ilgileniyorum yeni şehire geçtik depremden dolayı ailem uzak diye göndermiyor galiba bekliyorum ama oyalayıp oyalayıp duruyorlar yaşım da 17 en sonunda patlamaktan korkuyorum sporumu engelliyorlar anlamadım gitti
  20. S

Yaşamak ne kelime boğuluyorum desem yeridir. 1677853672 Yani hiçbir şey bilmiyorum ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz? 1677853703 Daha öncesin de antidepresan kullanmıştım iyi gelmişti ailem karşı diye vazgeçmek zorun da kaldım ama rahatlatıyordu çok iyi geliyordu.
Top Bottom