Neler Yeni

Hep uyuma isteği neden kaynaklanır?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
Arkadaşlar hep uyuma isteğim var neden böyleyim sizce? Sabah kalkıyorum 8'de 1-2 saat oturuyorum uyuyorum sonra bu saatler de kalkıyorum 1-2 saat oturuyorum gene uyuma isteğim geliyor gece sabahlıyorum sonra. Canımı sıkan canımı acıtan ama sevdiğim için vazgeçemediğim bir olay canımı yakıyor ondan dolayı olabilir mi?

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ben de tam bilmiyorum ama şekerli gıdalar yiyince uyku gelebiliyor

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Seni huzursuz eden o olaydan dolayı muhtemelen, psikolojik sıkıntı yaşıyorsan destek almanı öneririm.

tefoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Tevfik
Dostum bir işin olsa vaktin nasıl geçtiğini anlayamazsın. O yüzden kendini geliştirecek şeylere yönlenmeni tavsiye ederim.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seni huzursuz eden o olaydan dolayı muhtemelen, psikolojik sıkıntı yaşıyorsan destek almanı öneririm.
Yaşamak ne kelime boğuluyorum desem yeridir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bir işin olsa vaktin nasıl geçtiğini anlayamazsın. O yüzden kendini geliştirecek şeylere yönlendirmeni tavsiye ederim.
Yani hiçbir şey bilmiyorum ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz?

Daha öncesin de antidepresan kullanmıştım iyi gelmişti ailem karşı diye vazgeçmek zorun da kaldım ama rahatlatıyordu çok iyi geliyordu.

tefoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Tevfik

Kitap okuyabilirsin, spor yapabilirsin, en önemlisi tarihimizi öğrenebilirsin.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kitap okuyabilirsin, spor yapabilirsin, en önemlisi tarihimizi öğrenebilirsin.
Futbolla ilgileniyorum yeni şehire geçtik depremden dolayı ailem uzak diye göndermiyor galiba bekliyorum ama oyalayıp oyalayıp duruyorlar yaşım da 17 en sonunda patlamaktan korkuyorum sporumu engelliyorlar anlamadım gitti

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

tefoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Tevfik
Futbolla ilgileniyorum yeni şehire geçtik depremden dolayı ailem uzak diye göndermiyor galiba bekliyorum ama oyalayıp oyalayıp duruyorlar yaşım da 17 en sonunda patlamaktan korkuyorum sporumu engelliyorlar anlamadım gitti
Öncelikle çok geçmiş olsun dostum. Ailenin bir bildiği vardır diye düşünüyorum ama gene de futbola devam et bence. Yolun açık olsun Allaha emanet ol.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
Öncelikle çok geçmiş olsun dostum. Ailenin bir bildiği vardır diye düşünüyorum ama gene de futbola devam et bence. Yolun açık olsun Allaha emanet ol.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Milletce başımıza bir daha gelmemesi dileğimle. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

tefoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Tevfik

Daha öncesin de antidepresan kullanmıştım iyi gelmişti ailem karşı diye vazgeçmek zorun da kaldım ama rahatlatıyordu çok iyi geliyordu.
Eczane teknikerliği okuyorum, o tür ilaçları kullanmanı hiç tavsiye etmem. Ailen çok iyi yapmış. O ilaçlar insanı farklı bir şey yapıyor dostum bırakman çok iyi olmuş sevindim.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
Eczane teknikerliği okuyorum, o tür ilaçları kullanmanı hiç tavsiye etmem. Ailen çok iyi yapmış. O ilaçlar insanı farklı bir şey yapıyor dostum bırakman çok iyi olmuş sevindim.
Ama gerçekten rahatlıyordum çok iyi geliyordu mutlu hissetmeye başlamıştım, ta ki bırakana dek. :(

tunazadeeq

80+ Bronze
bU aralar bende oyleyim sanirim fazla BAAAAAAASSSTIGIMDAN

Top Bottom