- Konu Sahibi Konu Sahibi
18 yaşındayım lise 1 'e gidiyorum açıktan ailemden dolayı okuyamadım ve liseye dair hiçbir şey bilmiyorum anlamam diye de çalışmıyorum maddi durumum da o kadar çok değil bütün dersleri baştan anlatacak hoca tutmaya kadar.Statüyü sadece para olarak algılaman zaten başlı başına saçmalık. Örnek olarak, bir müzik aletini iyi çalmak da bir statüdür. Okulda derslerinin iyi olması da iyi futbol oynamak da.
Kendinin yerine önce başkalarını koyarsan hep iyi insan olursan yine kimse sana değer vermez. Hatta ezik olarak bakar. Sen kendin gibi takılacaksın. Mesela müsait değil misin, çağırdıklarında gitmeyeceksin. Sana uymayan bir durum mu var yok diyeceksin. Her şeye uyan insanı kimse sevmez bak ciddi söylüyorum.
Okul hayatı konusuna gelince de daha 18 yaşındasın. 1 sene çalışır üniversiteye başlarsın. Bir yerden başlaman gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendimi toparlasam kondisyonumu geri kazansam futbola geri başlarım lisansım elim de ama bir şeyden korkuyorum sanki eskisi kadar iyi olamayacağım kondisyonum düzelmeyecek diye bundan çekiniyorum insanlar bana bakar bu niye deli deli koşuyor yargılarlar diye bundan çekiniyorum tek çekingenliğim bu.Statüyü sadece para olarak algılaman zaten başlı başına saçmalık. Örnek olarak, bir müzik aletini iyi çalmak da bir statüdür. Okulda derslerinin iyi olması da iyi futbol oynamak da.
Kendinin yerine önce başkalarını koyarsan hep iyi insan olursan yine kimse sana değer vermez. Hatta ezik olarak bakar. Sen kendin gibi takılacaksın. Mesela müsait değil misin, çağırdıklarında gitmeyeceksin. Sana uymayan bir durum mu var yok diyeceksin. Her şeye uyan insanı kimse sevmez bak ciddi söylüyorum.
Okul hayatı konusuna gelince de daha 18 yaşındasın. 1 sene çalışır üniversiteye başlarsın. Bir yerden başlaman gerekiyor.