Biz piskolok muyuz senin ruh halini nasıl düzeltek git piskoloji uzmanına böyle yazarak olcak şeyler değil sadece kendini kandırırsın sen ruhen yorulmuşsunForumda sürekli teknoloji konuşulması gerek diye bir kural mı var?
bende aynıyımArkadaşlar geçmişte çok kötü olaylar yaşadığım için ve bunalıma da girdiğim için bunalımdan olduğunu düşünmemekle birlikte, herkesten uzaklaşma isteği geldi kimseyle konuşmak istemiyorum zaten çevrem yok ortamım yok kız arkadaşım yok yalnızdım bir iki kişi vardı konuşmayı kestiler sonrasın da bayağı boşluğa düştüm Full PC başındaydım artık onu da yapmak istemiyorum hep uyumak istiyorum uyuyorum kalkıyorum yemek yiyorum 1-2 saat PC oynuyorum yatıyorum hep bu döngüdeyim Reels izliyorum istemsizce modum düşüyor üzücü Reels'lar gelince ne yapmamı önerirsiniz ve neden böyle oldum normal mi?
Psikoloji uzmanıda aynı şeyler yapıyor.Ayrıca konuda seni ilgilendiren bir şey görmedim.Uzatma başka konulara yazını yazBiz piskolok muyuz senin ruh halini nasıl düzeltek git piskoloji uzmanına böyle yazarak olcak şeyler değil sadece kendini kandırırsın sen ruhen yorulmuşsun
Seni kibar bir şekilde uyaracağım. 1. Buna sen karar veremezsin forum da sağlık diye bir konu var geri kafalı olduğun çok belli ya da cahilin birisin bu 2. 3. olarakta bence özür dile yoksa harbi rezil duruma düşüyorsun.Biz piskolok muyuz senin ruh halini nasıl düzeltek git piskoloji uzmanına böyle yazarak olcak şeyler değil sadece kendini kandırırsın sen ruhen yorulmuşsun
Tamam sensinPsikoloji uzmanıda aynı şeyler yapıyor.Ayrıca konuda seni ilgilendiren bir şey görmedim.Uzatma başka konulara yazını yaz
pek bir şey yaptığım söylenemez açıktan devam ediyorum ama pek takmıyorumOkumak gibi bir düşüncen yok mu? Ne yapıyorsun şu an mesela?
Bütün gün boş gezen birini herhangi bir insan neden taksın ki? Ciddiyim bir süre sonra boş adamları hayatından çıkarıyorsun ve muhattap olmuyorsun. Daha geçen ekipten bi çocuğu artık çağırmamaya başladık. Tüm sohbeti “hakemler feneri biçiyor” ve aldığı düşük maaş. Her gün onu mu dinleyecez. Çevrendeki insanlar statüne göre değer verir. Sen evde bütün gün boş oturuyorsun, bu durumda sen de kendine saygı duymuyorsun ki başkası sana duysun.pek bir şey yaptığım söylenemez açıktan devam ediyorum ama pek takmıyorum
siz beni gerçekten çok yanlış yorumluyorsunuz.Bütün gün boş gezen birini herhangi bir insan neden taksın ki? Ciddiyim bir süre sonra boş adamları hayatından çıkarıyorsun ve muhattap olmuyorsun. Daha geçen ekipten bi çocuğu artık çağırmamaya başladık. Tüm sohbeti “hakemler feneri biçiyor” ve aldığı düşük maaş. Her gün onu mu dinleyecez. Çevrendeki insanlar statüne göre değer verir. Sen evde bütün gün boş oturuyorsun, bu durumda sen de kendine saygı duymuyorsun ki başkası sana duysun.
Tüm gün evdeyim bir şey yapmıyorum dememiş misin? Anlattığına göre bu çıkıyor işte. Neden hiçbir şekilde kendinde hata görmüyorsun?siz beni gerçekten çok yanlış yorumluyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam dediğiniz o kadar kolay değil gidip ne yapayım amelelik mi yapayım dışarı da arkadaş edinmek o kadar kolay mı ya da çalışmak siz hayatı neyden ibaret sanıyorsunuz acaba ben böyle konuşuyorum diye sadece full evde oturuyorum diye bir şey yok genelim böyle yapacağım bir şey yok çünkü aktivitem yok hiçbir şeyim yok elim de bir tek futbolum vardı onu da bırakmak zorunda kaldım. Demişsiniz statüye göre insanlar bakıyor, bu saçmalık param olsa herkes arkadaş olur dışarıda full gezsem o zaman arkadaş edinirim işte saçmalığınız bu yönde. Dışarı çıksan bi ton sahte insan bi ton yalancı düzenbaz insan dolu siz herhalde ben hiç denemedim sanıyorsunuz ya bakın başıma o kadar çok şey geldi ki diyorum ki size ilk yazımdan beri insanlara çok değer veren insandım hep yanlarındaydım derdimi bile pek anlatmazdım ilk onların yanına ben koşardım diyorum siz geliyorsunuz statü diyorsunuz param pulum olmasın çok iyi bir insan olayım e o zaman statüye uymuyorum param olmadığı için gezip tozamam onlara ayak uyduramam, ne kadar saçma ya? bu zamana kadar hata yapmayayım insanlar sevsin beni şöyle böyle diye diye patladım sonra çevrem de insan kalmadı, geçmişte insanların hatasını yumup onların yanında durup destek verdim ufacık bir sitemim de yanımda bile olmadılar, kusura bakmayın ama hata mata falan yok ben de. Okul konusuna gelirsek ailemin zamanında yaptığı hatalar yüzünden okul hayatım mahvoldu, dışarı çıkmak bir marifet değil insanlarla tanışıp tanışma evresinden soğudum nefret ediyorum artık herkes yalancı geliyor bu düşüncedeyim.Tüm gün evdeyim bir şey yapmıyorum dememiş misin? Anlattığına göre bu çıkıyor işte. Neden hiçbir şekilde kendinde hata görmüyorsun?
Statüyü sadece para olarak algılaman zaten başlı başına saçmalık. Örnek olarak, bir müzik aletini iyi çalmak da bir statüdür. Okulda derslerinin iyi olması da iyi futbol oynamak da.Hocam dediğiniz o kadar kolay değil gidip ne yapayım amelelik mi yapayım dışarı da arkadaş edinmek o kadar kolay mı ya da çalışmak siz hayatı neyden ibaret sanıyorsunuz acaba ben böyle konuşuyorum diye sadece full evde oturuyorum diye bir şey yok genelim böyle yapacağım bir şey yok çünkü aktivitem yok hiçbir şeyim yok elim de bir tek futbolum vardı onu da bırakmak zorunda kaldım. Demişsiniz statüye göre insanlar bakıyor, bu saçmalık param olsa herkes arkadaş olur dışarıda full gezsem o zaman arkadaş edinirim işte saçmalığınız bu yönde. Dışarı çıksan bi ton sahte insan bi ton yalancı düzenbaz insan dolu siz herhalde ben hiç denemedim sanıyorsunuz ya bakın başıma o kadar çok şey geldi ki diyorum ki size ilk yazımdan beri insanlara çok değer veren insandım hep yanlarındaydım derdimi bile pek anlatmazdım ilk onların yanına ben koşardım diyorum siz geliyorsunuz statü diyorsunuz param pulum olmasın çok iyi bir insan olayım e o zaman statüye uymuyorum param olmadığı için gezip tozamam onlara ayak uyduramam, ne kadar saçma ya? bu zamana kadar hata yapmayayım insanlar sevsin beni şöyle böyle diye diye patladım sonra çevrem de insan kalmadı, geçmişte insanların hatasını yumup onların yanında durup destek verdim ufacık bir sitemim de yanımda bile olmadılar, kusura bakmayın ama hata mata falan yok ben de. Okul konusuna gelirsek ailemin zamanında yaptığı hatalar yüzünden okul hayatım mahvoldu, dışarı çıkmak bir marifet değil insanlarla tanışıp tanışma evresinden soğudum nefret ediyorum artık herkes yalancı geliyor bu düşüncedeyim.