Neler Yeni

1.70'im 74.50 kg göbek nasıl eritilir

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
Arkadaşlar selam eski futbolcuyum 1 senedir futbol yapmıyorum ve göbeğim çıktı sadece bilgisayar başın da otur otur spora gitmekten de çekiniyorum ve çok pahalı, şu anlık spora gidemem ve göbeğimi ertimek istiyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koşu bandı alsam ev de full koşsam olur mu hani her gün tavuk yiyebilecek durumda da değilim

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Kalori acigi olusturup mumkunse en az derecede yag tuketip disarida yuruyus/egzersiz yaparak gidecegini dusunuyorum.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalori acigi olusturup mumkunse en az derecede yag tuketip disarida yuruyus/egzersiz yaparak gidecegini dusunuyorum.
egzersizden kastınız ne koşu bandı alsam yağlı yemekleri kessem su ve salata ile falan beslensem toparlar mıyım

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
egzersizden kastınız ne koşu bandı alsam yağlı yemekleri kessem su ve salata ile falan beslensem toparlar mıyım
Hocam kalori ve yag yaktiginiz tum egzersizler ile bir sonuc cikartabilirsiniz, eger kosu bandi alacak gucunuz var ise oda guzel bir egzersizdir eger duzenli yaparsaniz.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
Hocam kalori ve yag yaktiginiz tum egzersizler ile bir sonuc cikartabilirsiniz, eger kosu bandi alacak gucunuz var ise oda guzel bir egzersizdir eger duzenli yaparsaniz.
ona bütçem var hocam öyle yapacağım hangi modeli önerirsiniz koşu için ve çok ses çıkartır mı?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
ona bütçem var hocam öyle yapacağım hangi modeli önerirsiniz koşu için ve çok ses çıkartır mı?
Hocam hicbir bilgim yok hic almadim, ve elbette yuksek ses cikartir kosu yaparsaniz. Fakat altina köpuk bir mat falan koysaniz heralde assagiya ses gitmez.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Koşu bandı bence gereksiz.
Biraz aç kalmaya alış zaten eriyor ben de senin gibi futbol oynayıp bırakıp kilo almıştım.
Günde 2 öğün (kalori sayarak) yedim. Hayatım baya aktif baya yürüyordum sürekli işlerim oluyordu zayıfladım. MSÜ'de koşabiliyim diye.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
Koşu bandı bence gereksiz.
Biraz aç kalmaya alış zaten eriyor ben de senin gibi futbol oynayıp bırakıp kilo almıştım.
Günde 2 öğün (kalori sayarak) yedim. Hayatım baya aktif baya yürüyordum sürekli işlerim oluyordu zayıfladım. MSÜ'de koşabiliyim diye.
aktif bir hayatım yok evde full oturuyorum

Top Bottom