Arama sonuçları: *

• Users: TyLoo
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. TyLoo

Evde spor yapmak için hangi seti önerirsiniz

kendi odamda kullanacagım ve odam küçük pek büyük değil normal dambıllarda sorun etmez de yatarak göğüs kaldırmak içiçn tek bir açım var onu da matla vs halletmeyi düşünüyorum
  2. TyLoo

Evde spor yapmak için hangi seti önerirsiniz

dambıl seti ile spor yapmak istiyorum ve bulduğum setler şu şekilde https://www.hepsiburada.com/aydin-sport-35-kg-dambil-seti-dumbell-agirlik-seti-p-HBV00000RRAGY . https://www.trendyol.com/fitset/48-kg-z-barli-halter-seti-ve-dambil-seti-agirlik-fitness-seti-p-100488817 ...
  3. TyLoo

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

başlama hocam nası neara geldi bu fikir paran cebinde kalsnj
  4. TyLoo

evde alçılı ayağı açmak

geçen hafta çarşamba ayağımı burktum ve hastaneye gittik ayak üstünde çok ufak bir sıkıntı olduğunu alçıya alalım işimizi garantiye alalım dediler bayramdan sonra çıkarrız yüksek ihtimal dedi alçının üstüne basabiliyorum çok gerince ayağımı o sıkıntılı yer hafif ağrı yapıyor cuma gününe...
  5. TyLoo

Kırılan dişi yapıştırınca hemen düşer mi

sordum işte daha dikkatli olursun vs bunlarda tamam ben bunu yaşamış başka biri veya diş bölümünde okuyan biri varsa içimi rahatlatabilmesi için.
  6. TyLoo

Kırılan dişi yapıştırınca hemen düşer mi

Arkadaşlar ben ön dişimi kırdım çene üstü düşünce dişçiye gittiğimizde ise oraya dolgu yapacaklarını söylediler ama eski diş kırığına baktıklarında güzelce oturduklarını gördüler ve eski parçayı yapıştırdılar (mavi ışık vs ile ) yapıştırdılar ama eskisi gibi elmayı ısırarak vs yiyemeyeceğim...
  7. TyLoo

Koronayken mastürbasyon yapmak zararlı mıdır?

abi çok iyi ben 40 yaşında prostat fav
  8. TyLoo

Sağ Omzumda Olan Ağrı

yel girmiştir veya üstüne yatmışsınızdır 1-2 gün ani hareket yapmamaya çalışın geçer 2-3 güne geçmezse doktora gitmeniz grekebilir
  9. TyLoo

Corona olabilir miyim ?

ilkbahar geldi ya mevsimsel olabilir geçen hafta ben 2 gün halsizlik öksürük burun akınıtısı , tıkanıklığı vardı 3. günde bir şey kalmadı accuk öksürük kaldı kötüyü aklımıza getirmeyelim hep bekle biraz dinlen yat ilaç içip
  10. TyLoo

Sınıftan Bir Kişi Yaptığım Karışımı İçmiş! Ölmez Değil mi?

kızın derdi neydi acaba
  11. TyLoo

Hangi Şampuanı Kullanmalıyım?

clear men kömür özlü kullanıyorum
  12. TyLoo

Nasıl kilo verebilirim (HIZLI)

63 kilo fazla mı hacı kilo vermek yerine spor yaparak kilonu şekillendirebilirsin vermeye uğraşmana değmez bence zaten gene alacan
  13. TyLoo

Türkiye'de koronavirüsü 1 dakikada etkisiz hale getiren burun spreyi geliştirildi.

lna bu benim Tubitak projem değil mi
  14. TyLoo

Boyunuz ve kilonuz kaç?

1,76 61kg
  15. TyLoo

Sizce epilepsi olabilir miyim ?

gözlüğün yoksa ihtiyaç olabilir bende gözlük yoktu iyi görürdüm ama pc den kalkınca başım ağrırdı gittiğimizde ise 0.75 gözlük verdiler nE Yani hemen epilepsi vs düşünme
Top Bottom