kanka sekeri cıkar hayatından protein ile beslen tuzu biraz azalt evde biraz egzersiz1.90 boyum var yaş 16 benim de kilo da 90 100 arası geziyor. Konusu açılmışken okuyayım belki bir şeyler çıkarırım kendime.
Kilolu değilsin ki.arkadaslar 15 yasındayım 9.sınıfım 1.67 boyum 63 kilo var bu kilo corona yokken 55 falandı fakat karantina süreciden kilo aldım sizce nasıl kilo verebilirim önerisi olan var mı
Hayır öldürmez. Hızlı kilo vermek istiyor arkadaş. Ben bu taktikle 2.5 ayda 15 kilo verdimKanka adamı öldürürsün naptın
yani ben bunu denicem inş verrim kilokanka sekeri cıkar hayatından protein ile beslen tuzu biraz azalt evde biraz egzersiz
kas nasıl yaparım diyim o zaman günün hangi zamanlarında kas yapmam gerekir nasıl yapmam gerekirKilolu değilsin ki.
Kas yap.
Tamam kanka en iyi sen biliyorsun ben bir şey demek istemiyorumHayır öldürmez. Hızlı kilo vermek istiyor arkadaş. Ben bu taktikle 2.5 ayda 15 kilo verdim
Şeker neredeyse tüketmemeye başladım. Tuz desen çok fazla kullanmıyorum zaten. Su orucu diyorlar. Su orucu ne oluyor? Gün içerisinde çoğunlukla su ile mi besleniyoruz?kanka sekeri cıkar hayatından protein ile beslen tuzu biraz azalt evde biraz egzersiz
5-7 gün arası su içiyorsun sadeceŞeker neredeyse tüketmemeye başladım. Tuz desen çok fazla kullanmıyorum zaten. Su orucu diyorlar. Su orucu ne oluyor? Gün içerisinde çoğunlukla su ile mi besleniyoruz?
Yo hayır öyle bir iddiam yok. En iyisini ben bilemem tabii ki. Ama benim kullandığım taktik buydu. Arkadaş hızlı kilo vermek istemiş. O yüzden yaniTamam kanka en iyi sen biliyorsun ben bir şey demek istemiyorum
Hocam 1000 ve civarı kalori açığı kısa süreli diyetler için hızlı sonuç veren bir yöntem lakin uzun sürede vücuda ve belirli sistemlere kötü etkisi olur.Hayır öldürmez. Hızlı kilo vermek istiyor arkadaş. Ben bu taktikle 2.5 ayda 15 kilo verdim
Orasını ben bilemem.kas nasıl yaparım diyim o zaman günün hangi zamanlarında kas yapmam gerekir nasıl yapmam gerekir
Peki belirli bir zamanlaması var mı? Hani yarım saatte bir iç 1 saatte bir iç 15 dakikada bir iç gibisinden?5-7 gün arası su içiyorsun sadece