Neler Yeni

Nasıl Kilo Verebilirim ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,563
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
aynen öyle ama o 1000 kaloriyi 4tane çikolata yiyerekte alabilirsin önemli olan o 1000 kaloriyi düzgün besinlerle almak
eğer öyle kilo alınıyorsa ben ha bire çikolata yiyeyim, almam gereken yaklaşık 25 kilo var.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
eğer öyle kilo alınıyorsa ben ha bire çikolata yiyeyim, almam gereken yaklaşık 25 kilo var.
böyle kilo alırsın fakat sağlıklı olmaz ve vücudunda güzel bir görüntü olmaz kilo almak istiyorsan karbonhidratı (makarna pirinç pilavı vs ) artırman gerek günde 5 öğün yiyebilirisn fakat cips çikolata ile alınan kilolar hem sağlıksız olur hemde vücud olarak güzel bir görüntüye sahip olmazsın

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,563
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
böyle kilo alırsın fakat sağlıklı olmaz ve vücudunda güzel bir görüntü olmaz kilo almak istiyorsan karbonhidratı (makarna pirinç pilavı vs ) artırman gerek günde 5 öğün yiyebilirisn fakat cips çikolata ile alınan kilolar hem sağlıksız olur hemde vücud olarak güzel bir görüntüye sahip olmazsın
zaten sonrasında spor yapacağım ancak şu an sağlıklı şekilde kilo almaya çalışarak sadece vakit kaybediyorum son 1 aydır öğün sayımı arttırdım ancak metabolizmam gereği adam akıllı kilo alamıyorum doktora gideceğim bu konuda.
boyum yüzünden fazla kilo almam lazım ancak olmuyor hocam 187 boyunda 60 kilodayım.

Galatasaray8

80+ Bronze
Hocam Peki kick boks fayda eder mi? kilo vermeye

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
zaten sonrasında spor yapacağım ancak şu an sağlıklı şekilde kilo almaya çalışarak sadece vakit kaybediyorum son 1 aydır öğün sayımı arttırdım ancak metabolizmam gereği adam akıllı kilo alamıyorum doktora gideceğim bu konuda.
boyum yüzünden fazla kilo almam lazım ancak olmuyor hocam 187 boyunda 60 kilodayım.
doktora gitmek mantıklı olacaktır dediğim gibi öğün sayısınızı artırırsanız ve yediklerinizde karbonhidratı artırısanız güzel olur eğer spor yapacakisenizde protein almayı unutmayın şayet kasların gelişmesi için mecburi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Peki kick boks fayda eder mi? kilo vermeye
burdaki amaç terlemek yorulmak kalp ritim hızını artırmak kick boks işe yarayacaktır bunda fakat mesela sabah yapacağınız 1 saatlik koşu veya bisiklet ile yapacağınız bir tur veyada spor salonuna gidiyorsanız eliptik aleti ile yapacağınız antremanlar sizin kilo vermenize yardımcı olacaktır

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,563
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
doktora gitmek mantıklı olacaktır dediğim gibi öğün sayısınızı artırırsanız ve yediklerinizde karbonhidratı artırısanız güzel olur eğer spor yapacakisenizde protein almayı unutmayın şayet kasların gelişmesi için mecburi
hocam kilo almak için en sağlıklı yöntemleri seçtim olmadı şimdi sağlıklı bir şekilde yerken fazla hareket etmemeyi deniyorum belki sürekli oturarak daha kolay kilo alabilirim, spor yaparken bir yandan kilo almaya çalışmak daha zor olur diye şu an amacım sadece kilo almak.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
hocam kilo almak için en sağlıklı yöntemleri seçtim olmadı şimdi sağlıklı bir şekilde yerken fazla hareket etmemeyi deniyorum belki sürekli oturarak daha kolay kilo alabilirim, spor yaparken bir yandan kilo almaya çalışmak daha zor olur diye şu an amacım sadece kilo almak.
Umarım amacınıza ulaşırsınız fakat bir yandan öğün artırarak yerken bir yandanda kardiyo değil ağırlık antremanları yaparsanız kaslarınızdada büyüme olacaktır daha güzel bir görüntüye sahip olabilirsiniz

Galatasaray8

80+ Bronze

burdaki amaç terlemek yorulmak kalp ritim hızını artırmak kick boks işe yarayacaktır bunda fakat mesela sabah yapacağınız 1 saatlik koşu veya bisiklet ile yapacağınız bir tur veyada spor salonuna gidiyorsanız eliptik aleti ile yapacağınız antremanlar sizin kilo vermenize yardımcı olacaktır
spor salonuna gidersem daha hızlı kilo verirmiyim.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
kuzenim günlük hiçbirşey yemeden su ve türk kahvesi içerek zayıflamıştı. yaklaşık 30kilo kadar. tavsiye etmem sağlıklı değildir.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
spor salonuna gidersem daha hızlı kilo verirmiyim.
Spor salonlarında koşu bandı eliptik bisiklet gibi aletler vardır bende kiloluydum baya spor salonuna gittiğimde bana hocamın yazdığı program ilk geldiğim zamandan itibaren 30dk koşu bandında koşuyordum 30dk eliptik aletinde çalışıyordumki bunlar gayet güzel kalp ritminize artmanıza yardımcı oluyor ondan sonrada ağırlık antremanlarına devam ediyordum.Yani spor salonuna giderseniz ordaki aletler sayesinde kilo vermenizde rahat olabilir.Tabi bu sizin devamlılığınıza ve iradenize bağlı.

kuzenim günlük hiçbirşey yemeden su ve türk kahvesi içerek zayıflamıştı. yaklaşık 30kilo kadar. tavsiye etmem sağlıklı değildir.
pek sağlıklı bir yöntem değil dediğiniz gibi vücudun ihtiyacı olan karbonhidrat protein gibi ihtiyaçları alması lazım.

Galatasaray8

80+ Bronze
Spor salonlarında koşu bandı eliptik bisiklet gibi aletler vardır bende kiloluydum baya spor salonuna gittiğimde bana hocamın yazdığı program ilk geldiğim zamandan itibaren 30dk koşu bandında koşuyordum 30dk eliptik aletinde çalışıyordumki bunlar gayet güzel kalp ritminize artmanıza yardımcı oluyor ondan sonrada ağırlık antremanlarına devam ediyordum.Yani spor salonuna giderseniz ordaki aletler sayesinde kilo vermenizde rahat olabilir.Tabi bu sizin devamlılığınıza ve iradenize bağlı.
Teşekkür ederim. Peki 15 kilo ne kadar sürede verilir.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Yediklerine dikkat ederek ve günde 1-2 saat bisiklet sürerek.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
15 Kilo fazlam var nasıl kilo verebilirim en hızlı şekilde.
Hızlı Vermek Gibi Bir Hataya Düşmeyin ,
Aynı Şeyi Ben Yaptım
Bıraktığınız Anda geri alıyorsunuz
Şok Diyetlerden uzak durun

Top Bottom