Az biraz sakin
80+ Bronze
Sigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
yaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorumSigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
bilmiyorum bende aynı durumdayım kilo için değil de cezbedici duruyoryaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
başlama hocam nası neara geldi bu fikir paran cebinde kalsnjyaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
yaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
Saçma hareketlerde bulunup kendinize yazık etmeyinbilmiyorum bende aynı durumdayım kilo için değil de cezbedici duruyor
cezbedici ile alakası yok böyle bişey için sakın başlama ben berabat durumdayım kilolarımı vermem gerek ve en yıkık yolları bile terich edecek durumdaydım ve buna ragmen karar vermedim sigara bedene olan zararını geçtim öğrenciysen para yetmez her zaman cebinde en az 50 lira olması lazım iğrenç kokarısn dişlerin sararır musülamsan oruçta sıkıntı yaşarsın gece krizleri gelir falann filannnbilmiyorum bende aynı durumdayım kilo için değil de cezbedici duruyor
13 yaşında başladımSigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
bilmiyorum sabahları özellikle tek dal sigaranın baya metobolizmayı hızlandırdıgı hakkında şeyler dönüyorbaşlama hocam nası neara geldi bu fikir paran cebinde kalsnj
kilo verme mevzusu bi kere boş bir şeyyaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
hocam nerden duydunuz bunlarıbilmiyorum sabahları özellikle tek dal sigaranın baya metobolizmayı hızlandırdıgı hakkında şeyler dönüyor
inan sağlıklı veya sağlıksızı düşenecek durumda değilim şuankilo verme mevzusu bi kere boş bir şey
vücudun sağlıklı çalışmasını engelliyor
her gün kardio ve ağırlık antrenmanı yaparak sağlıklı kilo verirsin kas kütlen artar daha dinç olursun
eş dost arkadaşlar sigara için hiç kilolu arkadaşım yokhocam nerden duydunuz bunları
Saçmalılk ona vereceğin parayı salona ver sağlıklı zayıfla en azındanyaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum