Neler Yeni

Annem bana artık katlanamıyormuş (ÇÖZÜLDÜ)

Ne yapsam?

• Oy kullanan toplam üye
    23
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
E zaten hocam. Çoğu ailede bu böyledir. Erkek belirli bir yaştan sonra çalışmalıdır. Yoksa kimse suratına bakmaz. Parası olmayan erkeği annesi bile sevmez diye bir laf var yani.
Sen böyle üç kuruş para kazan, 2-3 ay sonra annen sana gül gibi davranır. Belki o kadar bile sürmez yani.
O zaman tek yapılacak şey bu. Eyvallah hocam.

Zaten denedim Akuğur da ve Bursa Devlet Hastanesi'nde çalıştım. Onları görecekler, ''ohooo hooo bu genç burada durmaz'' diyecekler?
Ama yine alırlar değil mi ya? O da katkı matkı için değil de, araba almak, para biriktirmek içindi.

Kara*

80+ Silver
kendi evine çık gitsin yukarıda çok güzel açıklamışlar. bu aileden aileye değişir kimisi katkı olursa eskisi gibi davranmaz kimisi daha beter davranır. naçizane fikrim yavaştan bitir aile işini askerlik derdin de yok zaten. arkadaş çevren varsa ortak eve çıkmayı deneyebilirsin yoksa kendin başlat bazı şeyleri. hani bu ileride artık huzur bozmaya kadar gider daha çok nefret başlar bilirsin.

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Bazı fabrikaların kendi lojmanları var ne ev kirası nede yemek derdi olmaz bulabilirsen çok rahat edersin örnek Gebze deki bazı fabrikalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Bazı fabrikaların kendi lojmanları var ne ev kirası nede yemek derdi olmaz bulabilirsen çok rahat edersin örnek Gebze deki bazı fabrikalar
Diyorsun? Allah allah...
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi evine çık gitsin yukarıda çok güzel açıklamışlar. bu aileden aileye değişir kimisi katkı olursa eskisi gibi davranmaz kimisi daha beter davranır. naçizane fikrim yavaştan bitir aile işini askerlik derdin de yok zaten. arkadaş çevren varsa ortak eve çıkmayı deneyebilirsin yoksa kendin başlat bazı şeyleri. hani bu ileride artık huzur bozmaya kadar gider daha çok nefret başlar bilirsin.
Valla o da bir alternatif, aklim oraya buraya gidip duruyor ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Sendikada var zaten bildiğim kadar
O aklima gelmedi bak.

Üff ya... Neyse bi ise girip calisalim, katki saglayalim kadumun evine, hanfendinin dilegini yerine getirelim, gerisine bakariz, bakalim bana karsi davranis ve tutumu degisecek mi...

Illaki calismam gerekecek bir yerde zaten onu da biliyorum.

FurkanIIy

80+ Bronze
Kira mira derdi yok diyorsun?
Vay arkadas. Iyiymis bak.
Ben olsam fabrikanın lojmanına falan girmezdim hocam. Ailenin yanında kal ve ailene katkı sağlamaya devam et. İleride başına bir şey geldiğinde fabrikadaki dayılar sana yardım etmez ama ailen eder. Böyle konuşunca aklıma şey geldi :D

Vatan.Delisi

80+ Bronze
O aklima gelmedi bak.

Üff ya... Neyse bi ise girip calisalim, katki saglayalim kadumun evine, hanfendinin dilegini yerine getirelim, gerisine bakariz, bakalim bana karsi davranis ve tutumu degisecek mi...

Illaki calismam gerekecek bir yerde zaten onu da biliyorum.
Sana fikir verdiğim için kendime kızıyorum sonuçta okumuş birisin hayatı öğrenmişin

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Ben olsam fabrikanın lojmanına falan girmezdim hocam. Ailenin yanında kal ve ailene katkı sağlamaya devam et. İleride başına bir şey geldiğinde fabrikadaki dayılar sana yardım etmez ama ailen eder. Böyle konuşunca aklıma şey geldi :D

Keske kardesim keske.
Artik ipinde bile degilim annemin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana fikir verdiğim için kendime kızıyorum sonuçta okumuş birisin hayatı öğrenmişin
Yapma, etme. Hepimiz insaniz. Hepimiz bu yollara dusebiliriz.

Hayati ogrenmek, oyle herseyi bilmek degil maalesef. Ilk kez bu sekilde bir davranisla karsilastim, evden kovuluyorum/tehdit ediliyorum, buyur sana mis gibi bir misal. :)

Kizma kendine, kendi kendini dovme.

Top Bottom