Neler Yeni

Annem bana artık katlanamıyormuş (ÇÖZÜLDÜ)

Ne yapsam?

• Oy kullanan toplam üye
    23

Gloxy

80+ Bronze
Hacı bence kpssye kadar çalış olmadığında kendi evine çıkarsın

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kpss ortaöğretim ise sonuçlar açıklandıktan sonra üniversitelerin hizmetli alımı olur. Destek personeli adı altında yaptığın iş temizliktir fakültede. Bu alımları takip et ve başvurunu yap.
Kamu personel alımlarına bakabilirsin. Maaşları bekar adama yeter.

- Anneler arada ters yapabilir. Anladığım kadarıyla babanla ayrıymışlar. Çoçuklar annelerin lafını güzelce söylediği için tutmaz kolay kolay baba biraz yüksek sesle söyledi mi hemen hizaya gelir çoçuklar (küçüklükten korkuttuysa büyüyünce de aynı şekilde devam eder) .

-Yanlışlık şurada sen 25 yaşına gelmiş birey olarak (bende aynıyım) alıp karşısına güzelce tane tane durumu anlatması gerekirdi. Para durumu böyle kış geliyor her şeye zam var ben artık yetişemiyorum filan gibisinden neyr kızmışsa iyi kızmış.

-Annenle sakince konuş, biraz sabır göster ona ilgi göster durumu anlat baktın olmayacak onu kırmadan ayrıl yanından.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Kpss ortaöğretim ise sonuçlar açıklandıktan sonra üniversitelerin hizmetli alımı olur. Destek personeli adı altında yaptığın iş temizliktir fakültede. Bu alımları takip et ve başvurunu yap.
Kamu personel alımlarına bakabilirsin. Maaşları bekar adama yeter.

- Anneler arada ters yapabilir. Anladığım kadarıyla babanla ayrıymışlar. Çoçuklar annelerin lafını güzelce söylediği için tutmaz kolay kolay baba biraz yüksek sesle söyledi mi hemen hizaya gelir çoçuklar (küçüklükten korkuttuysa büyüyünce de aynı şekilde devam eder) .

-Yanlışlık şurada sen 25 yaşına gelmiş birey olarak (bende aynıyım) alıp karşısına güzelce tane tane durumu anlatması gerekirdi. Para durumu böyle kış geliyor her şeye zam var ben artık yetişemiyorum filan gibisinden neyr kızmışsa iyi kızmış.

-Annenle sakince konuş, biraz sabır göster ona ilgi göster durumu anlat baktın olmayacak onu kırmadan ayrıl yanından.
Kardeşim sen benim DNA'mı ve hayat geçmişimi mi okudun lan? :D
Şaka bir yana, valla dediklerinin çoğu doğru. Ayrılar. Babam olacak adam af edersin zikiri oldu gitti, hiç konuşmuyoruz.
Adam benden bir haber yemin ederim. Ulan adam daha üniversiteyi bitirdin mi ne zaman mezun olacaksın diyor...

Annem aslan burcu ya. Kızdı mı, kafaya taktı mı, inatlaştı mı alasını yapar... Hakkını arar valla da konudan sapmayayım.

Yahu KPSSye gireriz onda sıkıntı yok, soruları gördüm, 73.35 mi ne yaptım en son. Filizim meyve vermiş. Biraz daha asılacağım KPSS'ye zaten.
İş demişken, o ana kadar bi iş bulur hallederim o kısmını. Bizim yakınlarda Migros falan var. O yerlere girmiş görmüş geçirmiş adamım.
En kötü 17 bin liraya çalışır, 4 buçuk - 5 bin lira katkı sağlarım eve, bir yandan da para birikir zaten tek gün izin onda da evde yatarım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı bence kpssye kadar çalış olmadığında kendi evine çıkarsın
O da olur ha. Valla benim de canıma tak etti be.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Ayrı ev çok daha masraflı olur kpss den iyi puan al yada hemen işe başla

Dolar

80+ Silver
Bir işe girip çalışmanı istiyor. Çoğu aile böyledir. Eğer çalışıp eve para getirirsen sana bakış açıları değişecektir.

Gloxy

80+ Bronze
Yahu KPSSye gireriz onda sıkıntı yok, soruları gördüm, 73.35 mi ne yaptım en son. Filizim meyve vermiş. Biraz daha asılacağım KPSS'ye zaten.
İş demişken, o ana kadar bi iş bulur hallederim o kısmını. Bizim yakınlarda Migros falan var. O yerlere girmiş görmüş geçirmiş adamım.
En kötü 17 bin liraya çalışır, 4 buçuk - 5 bin lira katkı sağlarım eve, bir yandan da para birikir zaten tek gün izin onda da evde yatarım :D
Aga bence kpssye çalış iyi bir puan al atanmaya bak zaten sana kpssye kadar zaman vermiş. Eğer baktın kpss sonuçları iyi değil o zaman migrosa falan girersin ama bence vaktin varken kpssye çalışabildiğin kadar çalış olmazsa diğer ihtimalleri düşün. Kpssden atanırsan en azından memur maaşıyla iyi kötü yaşarsın

Top Bottom