cr4ck
80+ Bronze
Dahası
21'e girdim bende de durum aynı, arabalarla karşı bir ilgi heveste yok.19 yaşındayım ehliyette yok arabada kullanmadım
21'e girdim bende de durum aynı, arabalarla karşı bir ilgi heveste yok.19 yaşındayım ehliyette yok arabada kullanmadım
aslında sürmek isterim ama araba var öğreten yok kaçırmaklada olmaz arabayı paramparça ederim ben ve ya zarar veririm gerek yok ehliyete gitmek en iyisi drekt ama pahalı o yüzdende gidesim yok biz forzadan dewam hocam.21'e girdim bende de durum aynı, arabalarla karşı bir ilgi heveste yok.
Benim ilk hevesim Hızlı ve Öfkeli izleyerek başladı. Eclipse, Skyline, EVO, RX7, Supra, Mustang, 350Z, Silvia, Charger, S2000 .... <3 <321'e girdim bende de durum aynı, arabalarla karşı bir ilgi heveste yok.
23 yaşındayım sürücü koltuğuna bile oturmadım. Debriyaj nedir gecen ay öğrendim. Arabalar hakkında bilgim çok az.Dostlar herkesin bir araba kullanma, öğrenme ve kaçırma anısı illa ki olmuştur. Sizin hiç yaşadığınız ilginç ve komik bir anınız var mı?
Mesela araba kullanmayı ilk kaç yaşınızda nasıl, kimden ve nasıl bir hevesle öğrendiniz? Hiç tırsma, korkma oldu mu ve araç kaçırdınız mı? :d Arabayı vurdunuzmu, stop ettirdiniz mi vs. vs.
Ben, ilk araç kullanmayı 16 yaşımda babam da 2012 bir Jetta var iken onun bana öğretmeyi istemesiyle başlamıştım ama çok korkuyordum ve direksiyonun başına geçince elim ayağıma dolandı korkudan ayak bileğim ve elim titriyordu ve çok fena terlemiştim. Kaza yapmaktan korkuyordum. Bir de maalesef arabayı çok fena bağırttırıyordum ve 7. defada ancak kaldırabilmiştim arabayı, hep stop ettirdim Güzelim Jetta'nın içine ettiydim o gün maalesef
Vites atarken de debriyajı iyi dengeleyemiyordum. Arabanın 2 haftada anasını ağlatmıştım ve babam öğretmek istediğine pişman oldu sonrasında hiç heveslenmedim araba kullanmaya. İçimden gelmiyordu.
Siz neler yaşadınız?
Bu videoyu da atmazsam içim rahat etmez sjsjsjsjs
Sen hava araçlarına daha çok ilgilisindir sanırsam23 yaşındayım sürücü koltuğuna bile oturmadım. Debriyaj nedir gecen ay öğrendim. Arabalar hakkında bilgim çok az.
Gençlerin sayısına bak herkes adam olmuş. (Moderatör olduğun için korkuyorum saygılar)23 yaşındayım sürücü koltuğuna bile oturmadım. Debriyaj nedir gecen ay öğrendim. Arabalar hakkında bilgim çok az.
Cem Bölükbaşı 21 yaşında ehliyet almış. Canını sıkma.19 yaşındayım ehliyette yok arabada kullanmadım