Arama sonuçları: *

1. UnderGoin

Uyku düzenim nasıl 07:30 01.00

Ya normalde benim uyku düzeni böyle değil 1 gün hiç uyumadım sonra böyle düzene girdi normalde ben okula git eve gel uyu gece 4 5 kalk bu tekrardi yazarken hoca yakalandı daha yeni verdi telefonumu
  2. UnderGoin

Uyku düzenim nasıl 07:30 01.00

Kalkış 7:30 yatış 01.00 Bu düzende sabah kalkıyorum gece oniki bir gibi yatıyorum ama gece yatarken gözlerim kızarmış oluyor açık tutamıyorum PC de çok oturuyorum 2 saat en fazla TV izliyorum ve telefon
  3. UnderGoin

Babamın Hatalığı Bulanamıyor

4 senedir hastanede temizlik personeli bu durum yaklaşık 2020 den beri yasaniyo hastanede ilk çalışmaya başladığı. Zaman baya yaralı hasta görmüş onu çok etkilemiş yoğun bakımda felan şuan normal bı sıkıntısı yok
  4. UnderGoin

Alkol yok sigarayı da bırakalı 10 15 sene oldu
  5. UnderGoin

Sabah babam uyandığında sordum ben her şeye gittim oğlum dedi kalp için damar için kan için hepsine ayrı ayrı gitim dedi 1733916236 Pek anlamadım ama böyle bir sonuç buldum
  6. UnderGoin

Tessekur ederim özelden cevapladım
  7. UnderGoin

amin teşekkür ederim 1733876184 bulamadım çünkü bulsam soylicektim ve konuya yazdığın için cevap veriyorum reçetede bunlar yazıyo teşhis diye bi şery göremedim acıklamada boş
  8. UnderGoin

Şuan zaten emekli olabiliyor zaten erken emelilikten kendisi olmak istemiyor 1733869160 En son ne zaman bakıldı bilmiyorum sanırım tahlilerde gözüküyor ama bussuru şey var ismi değişik değişik kalp hangisi acaba
  9. UnderGoin

Bakildi sapasağlam eğer e nabizdan sonuçlar gözüküyorsa blup atayım buraya ss
  10. UnderGoin

Anladım teşekkürler ederim babamda panik atak geciriyomus gibi oluyor yani en azından ben öyle hissediyorum çok fazla sicakliyor tansiyonun yükseliyor yürümüyor konuşamıyor nerdeyse ve çok ani oluyo 30 sn knce çok güzel adam birden yere yigiliyor
  11. UnderGoin

Dostum babam öyle yapacak bı insan değil kendi kendine eziyet cektirmez vurgun peşinde felanda değil bı rapor felan almaya çalışmıyor hastalığını bulup ne ilaçlarını kulanmak istiyo ve babam zaten memur hastanede çalışıyo neden rapor alıp memur olmaya çalışsın hiç anlamadan dinlemeden bu...
  12. UnderGoin

Peki randevu ile mi gidiliyo yoksa direkt gidip kayitmı actiryoruz rendevu aliyorsak neyden randevu almanız lazım
  13. UnderGoin

Evet 1733865336 Amin
  14. UnderGoin

teşekkür ederim desteğin için
  15. UnderGoin

ChatGPT sordum anlatıklarındaki bütün doktora gitti sonuç alamadı
  16. UnderGoin

teşekkür ederim amin
  17. UnderGoin

Acele ile yazdım nereyi anlamadıysan ozetle analatim 1733787216 arkadaşlar merhaba konuya direkt gireceğim yaklaşık 2020 den beri babamda bi hastalık var kaç kere doktora gittik bi sonuç alamadık teşhis koyulamıyorum tansiyonu ya çok yükseliyor ya çok düşüyor ayakta duramıyor yürüyemiyor...
  18. UnderGoin

arkadaşlar merhaba konuya direkt giraceğim yaklaşık 2020 den peri babamda bi hastalık var kaç kere doktora gittik bi sonuö alamadık teşhis koyulamıyorum tansiyonu ya cok yükseliyor ya cok düşüyor ayakta duramıyor yürütyemiyor piskiatri ilaöları kulanıyo çoğu şeyi kafasına takıyor bunun için...
  19. UnderGoin

Üç aydır geçmeyen burun akıntısı nasıl geçer

kulak burun boğazdan al polikinlikten
  20. UnderGoin

Hastane raporu alamama durumunda

Özele git 3 günlük rapor işte verirler
Top Bottom