Neler Yeni

Babamın Hatalığı Bulanamıyor

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
arkadaşlar merhaba konuya direkt giraceğim yaklaşık 2020 den peri babamda bi hastalık var kaç kere doktora gittik bi sonuö alamadık teşhis koyulamıyorum tansiyonu ya cok yükseliyor ya cok düşüyor ayakta duramıyor yürütyemiyor piskiatri ilaöları kulanıyo çoğu şeyi kafasına takıyor bunun için hangi doktorlara idebiliriz onerisi olan varmı kendisi zaten hastanede çalışıyor kendine bakıyor ama bi teşhis konulamadı panik atak felan değil doktorlar soyledi senin hiç bi şeyin yok felana dedipeki inamaıyoruz yaşı 45 50 arasu tam bilmiyorum panik anında hastaneye gitmek istemiyo ambulans asla çağırtırmıyo oleceği zannediyor hatta bazen kendini salıyor ben oldü felan diyor ama bizonu ayakta tutuyoruz genelde konuşturyoruz yok iyisin gibi gibi biz varız anında ama genelde heb sabah oluyor uyanınca ve akşamları

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
sezer ser
Noktalama işaretleri............... Okuduğumu anlayamadım.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Noktalama işaretleri............... Okuduğumu anlayamadım.
Acele ile yazdım nereyi anlamadıysan ozetle analatim
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar merhaba konuya direkt gireceğim yaklaşık 2020 den beri babamda bi hastalık var kaç kere doktora gittik bi sonuç alamadık teşhis koyulamıyorum tansiyonu ya çok yükseliyor ya çok düşüyor ayakta duramıyor yürüyemiyor piskiatri ilaçları kulanıyor çoğu şeyi kafasına takıyor bunun için hangi doktorlara gidebiliriz önerisi olan varmı kendisi zaten hastanede çalışıyor kendine bakıyor ama bi teşhis konulamadı panik atak felan değil doktorlar söyledi senin hiç bi şeyin yok felan dedi peki inamaıyoruz yaşı 45 50 arası tam bilmiyorum panik anında hastaneye gitmek istemiyo ambulans asla çağırtırmıyo öleceği zannediyor hatta bazen kendini salıyor ben oldu felan diyor ama bizonu ayakta tutuyoruz genelde konuşturyoruz yok iyisin gibi gibi biz varız anında ama genelde sabah oluyor uyanınca ve akşamları

Son düzenleme:

Buğrahan Mert

80+ Silver
arkadaşlar merhaba konuya direkt giraceğim yaklaşık 2020 den peri babamda bi hastalık var kaç kere doktora gittik bi sonuö alamadık teşhis koyulamıyorum tansiyonu ya cok yükseliyor ya cok düşüyor ayakta duramıyor yürütyemiyor piskiatri ilaöları kulanıyo çoğu şeyi kafasına takıyor bunun için hangi doktorlara idebiliriz onerisi olan varmı kendisi zaten hastanede çalışıyor kendine bakıyor ama bi teşhis konulamadı panik atak felan değil doktorlar soyledi senin hiç bi şeyin yok felana dedipeki inamaıyoruz yaşı 45 50 arasu tam bilmiyorum panik anında hastaneye gitmek istemiyo ambulans asla çağırtırmıyo oleceği zannediyor hatta bazen kendini salıyor ben oldü felan diyor ama bizonu ayakta tutuyoruz genelde konuşturyoruz yok iyisin gibi gibi biz varız anında ama genelde heb sabah oluyor uyanınca ve akşamları
Gecmis oldun Allah şifa versin kardesim

Knispel

80+ Bronze
Buraya yazdığın sorunu kopyala ChatGPT'ye yapıştır. Doktorlar hariç en güvenilir sağlam cevabı o verir.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buraya yazdığın sorunu kopyala ChatGPT'ye yapıştır. Doktorlar hariç en güvenilir sağlam cevabı o verir.
ChatGPT sordum anlatıklarındaki bütün doktora gitti sonuç alamadı

Aquamen

80+ Bronze
oleceği zannediyor hatta bazen kendini salıyor ben oldü felan diyor ama bizonu ayakta tutuyoruz genelde konuşturyoruz yok iyisin gibi gibi biz varız anında ama genelde heb sabah oluyor uyanınca ve akşamları
iyi bir psikiyatri kliniği buluyorsunuz işiniz bitiyor
kaygı bozukluğu panik atak hepsi var

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Fatih Öztütk
İstanbul da mısın

Method

80+ Bronze