Neler Yeni

Babamın Hatalığı Bulanamıyor

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Ben senin baban için yazmadım özel olarak önceki mesajı ama sen illa reçetede teşhis bölümünde yazan yere bakmıyorsun, bana cevap yetiştiriyorsun. Baban psikaytri ilacı kullanıyorsa mutlaka bir teşhis koyulmuştur ve hastalığının ya da rahatsızlığının adı da orda yazar! Neden orada yazan yere bakmıyorsun...

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Furkan Demirtaş
arkadaşlar merhaba konuya direkt giraceğim yaklaşık 2020 den peri babamda bi hastalık var kaç kere doktora gittik bi sonuö alamadık teşhis koyulamıyorum tansiyonu ya cok yükseliyor ya cok düşüyor ayakta duramıyor yürütyemiyor piskiatri ilaöları kulanıyo çoğu şeyi kafasına takıyor bunun için hangi doktorlara idebiliriz onerisi olan varmı kendisi zaten hastanede çalışıyor kendine bakıyor ama bi teşhis konulamadı panik atak felan değil doktorlar soyledi senin hiç bi şeyin yok felana dedipeki inamaıyoruz yaşı 45 50 arasu tam bilmiyorum panik anında hastaneye gitmek istemiyo ambulans asla çağırtırmıyo oleceği zannediyor hatta bazen kendini salıyor ben oldü felan diyor ama bizonu ayakta tutuyoruz genelde konuşturyoruz yok iyisin gibi gibi biz varız anında ama genelde heb sabah oluyor uyanınca ve akşamları
Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
XXXX
Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin.
amin teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben senin baban için yazmadım özel olarak önceki mesajı ama sen illa reçetede teşhis bölümünde yazan yere bakmıyorsun, bana cevap yetiştiriyorsun. Baban psikaytri ilacı kullanıyorsa mutlaka bir teşhis koyulmuştur ve hastalığının ya da rahatsızlığının adı da orda yazar! Neden orada yazan yere bakmıyorsun...
bulamadım çünkü bulsam soylicektim ve konuya yazdığın için cevap veriyorum reçetede bunlar yazıyo teşhis diye bi şery göremedim acıklamada boş
1733876472300.png

Son düzenleme:

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
arkadaşlar merhaba konuya direkt giraceğim yaklaşık 2020 den peri babamda bi hastalık var kaç kere doktora gittik bi sonuö alamadık teşhis koyulamıyorum tansiyonu ya cok yükseliyor ya cok düşüyor ayakta duramıyor yürütyemiyor piskiatri ilaöları kulanıyo çoğu şeyi kafasına takıyor bunun için hangi doktorlara idebiliriz onerisi olan varmı kendisi zaten hastanede çalışıyor kendine bakıyor ama bi teşhis konulamadı panik atak felan değil doktorlar soyledi senin hiç bi şeyin yok felana dedipeki inamaıyoruz yaşı 45 50 arasu tam bilmiyorum panik anında hastaneye gitmek istemiyo ambulans asla çağırtırmıyo oleceği zannediyor hatta bazen kendini salıyor ben oldü felan diyor ama bizonu ayakta tutuyoruz genelde konuşturyoruz yok iyisin gibi gibi biz varız anında ama genelde heb sabah oluyor uyanınca ve akşamları
Kardesim özelden yazdım dikkate alırsın almazsın bilmiyorum geçmiş olsun

priyuTyoourus

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Herhangi bir test yapıldıysa sonuçlarını atabilir misin.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
XXXX
Herhangi bir test yapıldıysa sonuçlarını atabilir misin.
Sabah babam uyandığında sordum ben her şeye gittim oğlum dedi kalp için damar için kan için hepsine ayrı ayrı gitim dedi

Pek anlamadım ama böyle bir sonuç buldum

Ekler

• Screenshot_2024-12-11-01-20-01-768_tr.gov.saglik.enabiz-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-11-01-20-01-768_tr.gov.saglik.enabiz-edit.jpg
    146.4 KB · Hit: 8

priyuTyoourus

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Sabah babam uyandığında sordum ben her şeye gittim oğlum dedi kalp için damar için kan için hepsine ayrı ayrı gitim dedi

Pek anlamadım ama böyle bir sonuç buldum
Sigara alkol var mı.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Bizimde bir abimiz duygusal olarak çok dalgalı şu sıralar. Ortalama olarak normal ama atak türevi bir şey geliyor. Dilin ve Yanakları'nın yandığını aktarıyor(Bunun Fiziksel veya Duygusal olduğunu bizde anlayamadık), İçinde bulunduğu durumu takıyor, Geçecekmi diye sık sık soruyor. Doktoru ona Panik Atak teşhisi koymuş, kendiside (Doğrumudur bilemiyorum) Sinir uçları iltihabı (Nöröpati) yasadığını aktarıyor. Doktoru ona "Rispedral" diye bir ilaç yazdı. O iyi geldi.

Bu arada bu durumlar Kullandığı bazı zayıflama ilaçlarından sonra başladı. "Reflü" diye doktora gittikten sonra bu tehsisi aldı

Yani kuvvetle muhtemel Panik Atak değil dediğinizde yanılıyorsunuz. Ya öyle ya da Türevi bir durum. Güzel bir Piskiyatrist'e görünün. Tedavisi 2 3 ay sürüyor, Hiç olmazsa bizim tanıdığımızda durum bu. Zamanla geçiyor, merak etmeyin.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
XXXX
Bu durum ne sıklıkla yaşanıyor. Ve çalıştığı yerde ne zamandan beri çalışıyor.
4 senedir hastanede temizlik personeli bu durum yaklaşık 2020 den beri yasaniyo hastanede ilk çalışmaya başladığı. Zaman baya yaralı hasta görmüş onu çok etkilemiş yoğun bakımda felan şuan normal bı sıkıntısı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,519
Üyeler
162,698
Son üye
Eymen Ç.
Top Bottom