Herkese merhaba. Borçlarım yüzünden iPhone 14 Pro cihazımı satmak durumunda kaldım. Yaklaşık iki sene önce kullanmayı bıraktığım Redmi Note 8 telefonumu bugün raftan çıkarttım. Tahtakale'ye gidip güzel bir ekran aldım. Ekranı taktım ve cihaz çok kasıyordu. Büyük ihtimalle ekrandan dolayı değil. Artık sürüm onun için çok ağır geliyordu.
daha sonra pixelExperience yükleyeyim dedim
Yaptığım adımlar.
1-bootlader kilidi zaten açıktı.
2- USB hata ayıklama açtım.
3- dosya aktarmayı da açtım.
4- pixelexperience_ginkgo-13.0-20240125-2214-offıcıal dosyasını dosyalar kısmına yapıştırdım.
5- daha sonra TWRP-3.3.2B-0627-redmı_note8-10.0-cn-wzsx150-Fastboot dosyasını yükledim.
4- TWRP'yi yükledim ve install kısmına girdim.
Sorun burada başlıyor hiçbir şekilde pixelexprince gözükmüyor.
5- wipe data yaptım.
6- format data yaptım.
Daha sonra USB kabloyu taktım tekrar pixelexperince dosyasını kopyalayıp atayım dedim ve ressimde belirttiğim durumla karşılaştım.
(Wipe data kısmından Advanced wipe-data-repair or change file systems denedim hata verdi-change file sistems ext4 denedim yine hata verdi.
daha sonra pixelExperience yükleyeyim dedim
Yaptığım adımlar.
1-bootlader kilidi zaten açıktı.
2- USB hata ayıklama açtım.
3- dosya aktarmayı da açtım.
4- pixelexperience_ginkgo-13.0-20240125-2214-offıcıal dosyasını dosyalar kısmına yapıştırdım.
5- daha sonra TWRP-3.3.2B-0627-redmı_note8-10.0-cn-wzsx150-Fastboot dosyasını yükledim.
4- TWRP'yi yükledim ve install kısmına girdim.
Sorun burada başlıyor hiçbir şekilde pixelexprince gözükmüyor.
5- wipe data yaptım.
6- format data yaptım.
Daha sonra USB kabloyu taktım tekrar pixelexperince dosyasını kopyalayıp atayım dedim ve ressimde belirttiğim durumla karşılaştım.
(Wipe data kısmından Advanced wipe-data-repair or change file systems denedim hata verdi-change file sistems ext4 denedim yine hata verdi.