Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

14 Yaşına yeni girdim Boyum daha uzarmı

Erken uyuman gerekiyor yoksa uzaması biraz zor.
  2. UnlegitPanda

İlk Ay Spor Programım Nasıl?

Günde diğer normal öğünlerimin yanında 150gr tavuk göğsü ve 4 yumurta yemeyi düşünüyorum, 70 kiloyum yeterli olur mu?
  3. UnlegitPanda

İlk Ay Spor Programım Nasıl?

Yeni başlıyorum, ilk ay programım nasıl? Koşu bandı : 10 Dakika = Kardiyo Eliptik Bisiklet : 5 Dakika = Kardiyo Leg Press : 3 Set 10 Tekrar = Bacak Calf Raises : 3 Set 10 Tekrar = Kalf Dumbbell Bench Press : 3 set 10 Tekrar = Göğüs Dumbbell Shoulder Press : 3 Set 10 Tekrar = Omuz Lat...
  4. UnlegitPanda

MACfit'e gidilir mi?

O yüzden 3 veya 6 aylık sözleşme var mı merak ettim.
  5. UnlegitPanda

MACfit'e gidilir mi?

Son sınıfa geçeceğim, okul döneminde dershane+spor olucak, ancak ilk defa salona gittiğim için yıllık üyelik yapmak istemiyorum. Gidip konuşsam yıllık sözleşme yerine aynı fiyata 3 veya 6 aylık sözleşme yaparlar mı?
  6. UnlegitPanda

MACfit'e gidilir mi?

Arkadaşlar ilk defa salona gideceğiz, bölgemizde çok kalabalık olmadığını düşündüğüm bir MACfit var. MACfit'e giden arkadaşların yorumunu almak istiyorum. Normal aylık fiyatı 1100 küsür lira ama yıllık sözleşme yaparsak 600TL'ye düşüyor.
  7. UnlegitPanda

Annem de ben de en son intihara yenik düşeceğiz ya

Yani tüm gününü bilgisaayar başında boşa mı geçirsin diyorsunuz?
  8. UnlegitPanda

Annem de ben de en son intihara yenik düşeceğiz ya

Forumdan çıkıp sosyal hayat kazanın, herhangi bir spora başlayın ve kendinizi geliştirin.
  9. UnlegitPanda

Bir anda başlayan kekemelik

Konu hakkında pek bilgim yok ama bu videoyu her gün tekrarlarsan düzelebilir.
Top Bottom