Neler Yeni

Bir anda başlayan kekemelik

ilgazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ilgaz Çınar Çalım
Merhabalar, ben en son 3.sınıfta mı ne kekelerdim. Ama çok fazla kekelerdim. Örnek veriyorum fakülte kelimesini ff-aak-lt-e diye okurdum. Sonra 4, 5, 6 dönemlerinde hiç olmadı. Ara sıra oluyordu ama şu şekilde f-fakülte gibi oluyordu. Şimdi 7.sınıf'ım ve yine i ff-aak-lt-e diye okuyorum sınıfta. Sınıfta derse katılmaya çekiniyorum. İnternette bazı saçma sapan sitelerden vs. okudum. Terapi falan diyorlar. Acaba evde uygulayabileceğim bir çözüm var mıdır? Daha önce deneyimi olan biri cevaplarsa sevinirim :)

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
bağıra bağıra kitap oku

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sol elinin işaret parmağını bük ve ısır. Bu şekilde sesli olarak bilimsel bir makale oku. 10 dakika sonra gel bakalım. Herhangi bir düzelme var mı diye açıklarsın.

ilgazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ilgaz Çınar Çalım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sol elinin işaret parmağını bük ve ısır. Bu şekilde sesli olarak bilimsel bir makale oku. 10 dakika sonra gel bakalım. Herhangi bir düzelme var mı diye açıklarsın.
şimdi uygulayacağım ama sonuçları yazamam. Zaten evde tek başımayken herhangi bir kekemelik olmuyor. Ailemle konuşurken, arkadaşımlarımla konuşurken, okulda bir metin okurken falan oluyor. Yarın sonuçlara bakarım.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
şimdi uygulayacağım ama sonuçları yazamam. Zaten evde tek başımayken herhangi bir kekemelik olmuyor. Ailemle konuşurken, arkadaşımlarımla konuşurken, okulda bir metin okurken falan oluyor. Yarın sonuçlara bakarım.
Aynen. Zaten birileriyle konuşurken kekemelik ortaya çıkar.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Merhabalar, ben en son 3.sınıfta mı ne kekelerdim. Ama çok fazla kekelerdim. Örnek veriyorum fakülte kelimesini ff-aak-lt-e diye okurdum. Sonra 4, 5, 6 dönemlerinde hiç olmadı. Ara sıra oluyordu ama şu şekilde f-fakülte gibi oluyordu. Şimdi 7.sınıf'ım ve yine i ff-aak-lt-e diye okuyorum sınıfta. Sınıfta derse katılmaya çekiniyorum. İnternette bazı saçma sapan sitelerden vs. okudum. Terapi falan diyorlar. Acaba evde uygulayabileceğim bir çözüm var mıdır? Daha önce deneyimi olan biri cevaplarsa sevinirim :)
Psikolojik veya heyecan yapmadan oluyor bol bol kitap okuyun makalelere bakın geçer döneminiz stresli geçiyorsada olabilir

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oranı ısır buranı yala diyenleri dineleme gruptaki. Git hastaneye orada yönlendirirler hangi bölüme gitmen gerektiğini. Kekemeliğinin sebebi genetik mi yoksa psikolojik mi önce onu belirleyip ona göre tedavi uygulanır. Evde kendi başına yapacağın şeyler hastanede doktora göründükten sonra belli olur.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
psikolojik duruyor
@Alexa

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Konu hakkında pek bilgim yok ama bu videoyu her gün tekrarlarsan düzelebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,574
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom