Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

OMEGA 3 TAVSİYESİ 2023

Bu ürünü alabilirsiniz çevremde de kullanan kişiler var güzel bi kapsül. https://ty.gl/4ypfy5kj3r
  2. Yasin Çelik

Bacagim kasiniyor kaşıdıkça elime kıllarım geliyor

Başta bacağım kesiliyor diye okudum, kendi kendime tribe girip hayatı sorgulamaya başladım. Şükür ki öyle değilmiş, tek derdin bacağındaki kıllar olsun inşallah.
  3. Yasin Çelik

Kardeşim pozitif corona okula gidebilirmiyim karantinamı giriyorum bende

Geçen ay korona geçirdi annem ve babam. İkisinden sebep 10'ar gün karantinaya alındım yakın temaslı diye, belirti falan sormadılar. :D
  4. Yasin Çelik

Aşılı olunca öyle aynen kanka.
  5. Yasin Çelik

Temaslı sayılmamışsındır o zaman. Uygulamada riskli gözükmüyorsan sıkıntı yok. Okula gidince kimse bilmez zaten ama Hes kodunda riskli isen yazar temaslı diye.
  6. Yasin Çelik

Sağlık bakanlığından arayıp bilgilendirilene kadar okula gitme şu an 10 gün temaslısın. Riskli durumdasın yani, hayat eve sığarda şu an gözüküyordur belki ama genelde arayıp bilgilendirdikten sonra işleniyor sisteme. Karantina sürenin 5. gününde test olup negatif çıkarsan okula gidersin. Ama iki...
  7. Yasin Çelik

Kollarda yara izi giderici ne alabilirim

Cildiyeye randevu almak imkansız büyükşehirlerde. Ya özele gitcen ya da eczacıya falan sorup bir tavsiye isteyeceksin.
  8. Yasin Çelik

Korona olmuş olabilir miyim

Kanka geçen hafta korona geçirdim, benzer belirtilerle başlamıştı. Zaten temaslıyım deme mutlaka maske tak evdekilere yaklaşma. Test yaptırabilirsin istersen, bu senenin gribi de ağır geçiyor ama muhtemelen koronasın.
  9. Yasin Çelik

Diş Beyazlatma Tozu İşe Yarar mı?

Bu tarz ürünleri kullanmanızı önermem. Diş beyazlatma konusunda bir doktora başvurursanız daha sağlıklı ve daha kalıcı çözümler sunacaktır.
  10. Yasin Çelik

Büyüme Kemiğim Kapanmış mı?

Forum üyeleri doktor değildir Forum üyeleri doktor değildir Forum üyeleri doktor değildir Forum üyeleri doktor değildir Forum üyeleri doktor değildir Forum üyeleri doktor değildir Forum üyeleri doktor değildir Forum üyeleri doktor değildir Forum üyeleri doktor değildir Forum üyeleri doktor...
  11. Yasin Çelik

Evde Köpek Besleyen Var mı?

Başlığı düzgün yaz sen de. Konu başlığındaki soru farklı, içerikteki soru farklı.
  12. Yasin Çelik

Evde Köpek Besleyen Var mı?

Bende bir hastalığa sebep olmadı.
  13. Yasin Çelik

Vücuttaki ödem nasıl atılır ?

Yeşil çay ve bol su 👌
Top Bottom