Benim bildiğim 5 gün boyunca maske mesafe temizlik kurallarına uydugun ve belirti gostermedigin sirece okula gidebilirsin sonrasında test olup çıkan sonuca göre karar veriyorsunbaşlıktaki gibi iki doz aşılıyım fakat kardeşim pozitif yeni haberi aldık karantinamı giricem
Ben ilk 5 gün gittim karekod da okuttum okulda kimse bişey demediSağlık bakanlığından arayıp bilgilendirilene kadar okula gitme şu an 10 gün temaslısın.
Riskli durumdasın yani, hayat eve sığarda şu an gözüküyordur belki ama genelde arayıp bilgilendirdikten sonra işleniyor sisteme.
Karantina sürenin 5. gününde test olup negatif çıkarsan okula gidersin. Ama iki doz aşın olduğu için direkt git diyebilirler sana.
büyük ihtimal gidicem diye düşünüyorum ula bir tatil yapacaktık 2 haft atühSağlık bakanlığından arayıp bilgilendirilene kadar okula gitme şu an 10 gün temaslısın.
Riskli durumdasın yani, hayat eve sığarda şu an gözüküyordur belki ama genelde arayıp bilgilendirdikten sonra işleniyor sisteme.
Karantina sürenin 5. gününde test olup negatif çıkarsan okula gidersin. Ama iki doz aşın olduğu için direkt git diyebilirler sana.
Temaslı sayılmamışsındır o zaman. Uygulamada riskli gözükmüyorsan sıkıntı yok.Ben ilk 5 gün gittim karekod da okuttum okulda kimse bişey demedi
Temasliydim uygulamada gözüküyordu fakat iki aşı olunca riskli olmuyorTemaslı sayılmamışsındır o zaman. Uygulamada riskli gözükmüyorsan sıkıntı yok.
Okula gidince kimse bilmez zaten ama Hes kodunda riskli isen yazar temaslı diye.
Aşılı olunca öyle aynen kanka.Temasliydim uygulamada gözüküyordu fakat iki aşı olunca riskli olmuyor
aileni kınıyorum.Ailem göndertiyor