Neler Yeni

Kardeşim pozitif corona okula gidebilirmiyim karantinamı giriyorum bende

Carla

80+
başlıktaki gibi iki doz aşılıyım fakat kardeşim pozitif yeni haberi aldık karantinamı giricem

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sağlık bakanlığından arayıp bilgilendirilene kadar okula gitme şu an 10 gün temaslısın.
Riskli durumdasın yani, hayat eve sığarda şu an gözüküyordur belki ama genelde arayıp bilgilendirdikten sonra işleniyor sisteme.
Karantina sürenin 5. gününde test olup negatif çıkarsan okula gidersin. Ama iki doz aşın olduğu için direkt git diyebilirler sana.

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
başlıktaki gibi iki doz aşılıyım fakat kardeşim pozitif yeni haberi aldık karantinamı giricem
Benim bildiğim 5 gün boyunca maske mesafe temizlik kurallarına uydugun ve belirti gostermedigin sirece okula gidebilirsin sonrasında test olup çıkan sonuca göre karar veriyorsun

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
Sağlık bakanlığından arayıp bilgilendirilene kadar okula gitme şu an 10 gün temaslısın.
Riskli durumdasın yani, hayat eve sığarda şu an gözüküyordur belki ama genelde arayıp bilgilendirdikten sonra işleniyor sisteme.
Karantina sürenin 5. gününde test olup negatif çıkarsan okula gidersin. Ama iki doz aşın olduğu için direkt git diyebilirler sana.
Ben ilk 5 gün gittim karekod da okuttum okulda kimse bişey demedi

Carla

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyük ihtimal gidicem diye düşünüyorum ula bir tatil yapacaktık 2 haft atüh

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben ilk 5 gün gittim karekod da okuttum okulda kimse bişey demedi
Temaslı sayılmamışsındır o zaman. Uygulamada riskli gözükmüyorsan sıkıntı yok.
Okula gidince kimse bilmez zaten ama Hes kodunda riskli isen yazar temaslı diye.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
TAHA KOÇAK
5. Gün test vermen gerekecek, eğer negatif çıkarsan okula devam.

Top Bottom