Coochie Man
80+ Bronze
Ekinokok diye bir hastalığa sebep olabiliyormuş aşıları zamanında düzenli olursa bu hastalık olur mu?
4 yıldır Köpek besliyorum henüz hasta olmadımEkinokok diye bir hastalığa sebep olabiliyormuş aşıları zamanında düzenli olursa bu hastalık olur mu?
WKJYFSHDJKHSFDJKHFSDGKSDJFİki tane besliyoruz biz, biri 10 yaşında 4. sınıfa gidiyor, diğeri daha başlamadı.
Peki dediğim gibi bu aşıyla engellenen bir hastalık mı?4 yıldır Köpek besliyorum henüz hasta olmadım
Bende araştırma içindeyim almak istiyorum da bu konu hakkında nette tam bişey bulamadım buraya sorıyım dedim5 tane kedim var, nerden baksan 2 tane pitbull eder.
Aşıları tam olunca bir sıkıntısı olmaz diye biliyorum.
BağırttıBende bir hastalığa sebep olmadı.
bu hastalığı ilk kez senden duydum ama aşılarını yaptırınca bir sorun olmazPeki dediğim gibi bu aşıyla engellenen bir hastalık mı?
Bende bir hastalığa sebep olmadı.
Arkadaşlar mizahşörlüklerinizi başka konuya saklayın lütfen.Bizim evde bir tane var kardeşim
Tahmin değil de net bilen biri olsa iyi olurdubu hastalığı ilk kez senden duydum ama aşılarını yaptırınca bir sorun olmaz
Bildiğim kadarıyla aşıları falan tam olursa sıkıntı olmuyorEkinokok diye bir hastalığa sebep olabiliyormuş aşıları zamanında düzenli olursa bu hastalık olur mu?
Başlığı düzgün yaz sen de.Arkadaşlar mizahşörlüklerinizi başka konuya saklayın lütfen.