Arama sonuçları: *

• Users: Yasinn
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Yasinn

Kepekli ve yağlı saç için ne kullanılmalı

Bebek şampuanları saçı kütük gibi yapıyor kepeğide geçirmiyor benim tecrübelerime göre.
  2. Yasinn

Valla çok marka kullandım bundan pahalısınıda kullandım ama en etkilisi bu oldu. Şampuan dışı bir şey denediniz mi?
  3. Yasinn

Benimde öyleydi bu şampuanla kepek gitti ve saçım aynı gün yağlanmıyor asla. https://www.amazon.com.tr/Head-Shoulders-Kar%C5%9F%C4%B1t%C4%B1-Mentol-%C5%9Eampuan/dp/B09PFC3B2K/ref=sr_1_6?crid=WBXH95XM8GFA&keywords=head%2Band%2Bshoulders&qid=1702475016&sprefix=head%2Caps%2C131&sr=8-6&th=1
  4. Yasinn

depresyon testi yapalım hadi

Yüksek Düzeyde Depresif Belirtiler35 puan Hayatımda ilk defa hiç bir gün düzgünce yemek yiyemiyorum, her saat midem bulanıyor. Bunu yaşatanın allah belasını versin.
  5. Yasinn

Prezervatif Tavsiyesi

Çoluk çocuklardan uzaklaşmak en iyisi, doğrusun.
  6. Yasinn

Prezervatif Tavsiyesi

Sen zeka küpü değil gibisin, ben hiç sevmedim :D onu nasıl yapalım.
  7. Yasinn

Prezervatif Tavsiyesi

Markette satılması farklı, burada konuşulması farklı. Aradaki farkı anlayamıyorsan yazık :d
  8. Yasinn

Prezervatif Tavsiyesi

Forumda 18 yaştan küçük bir sürü kişi var ve forumun yarısını bile oluşturuyor olabilirler. Bu konunun onaylanması ne kadar etik bilemeyeceğim.
  9. Yasinn

1 haftadır sinirlendikçe burun kanaması

Günde 1 defa burun kanaması fazla. Sağlık ocağını gidin bence bi.
  10. Yasinn

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Bu olay tamamen bireysel bir hareket. Kızılay diye genellemek çok yanlış olur. Bölgede kameralar vs. aktif olmadığı için böyle olaylar olabilir.
  11. Yasinn

Kolumdaki ağrı nasıl geçer?

Satılır.
  12. Yasinn

Kolumdaki ağrı nasıl geçer?

Kas gevşetici hap alabilirsin.
  13. Yasinn

köpek saldırdı yardım edin

Yanına kesici delici alet al. Bir insanın canı ile köpeğin canı mukayese edilemez. Saldırırsa kendini savunup saplarsın.
  14. Yasinn

Erkek Deodorant Önerisi

Slazenger.
  15. Yasinn

Aklınıza gelen olumsuz otomatik düşünceleri yazar mısınız?

Hayatımda tek sevdiğim insana hiç bir zaman kavuşamayacağım.
  16. Yasinn

sizce korona mıdır ?

Kısaca 'Omicron varyantı belirtileri' yazarsanız bulabilirsiniz. Herkeste olacak diye bir şey yok ancak bende oldu.
  17. Yasinn

sizce korona mıdır ?

Hocam bence burun akıntısı tek başına yeterli değildir, ama oladabilir. Ben daha yeni korona geçirdim burun akıntısının yanında hayatımda hissetmediğim şiddette bir bel ağrısı vardı. 1643559498 Yeni varyantta var, yanlış bilgi vermeyelim.
  18. Yasinn

Sinifinda 2 pozitif biri

Evet o olay çok kötü. Bende pozitifim şuan, HES uygulamasından kafama göre temaslı bildirebiliyorum. Arkadaşlara sordum kafa izni isteyen olursa bildireyim diye :D
  19. Yasinn

Sinifinda 2 pozitif biri

Kesinlikle çok karmaşık. Sırf aşılı diye bu kadar hak fazla bence.
  20. Yasinn

Sinifinda 2 pozitif biri

Bende yanlış mı okudum diye şüphe ettim :D gelip gelmemesi çocuğun vicdanına kaldı yani.
Top Bottom