Korktuğunu belli etmesin tamam da köpeklere havlarsa biri görüp videoya çekmesiyle viral olur arkadaş. aman diyeyim kuduz vs ise bı parca alır o kaçışı yok.Hocam bir daha başınıza gelirse böyle bir durum siz de onları korkutmaya çalışın onlara doğru havlama vs. tarzı şeyler yapın, ama ilk iş belediyeyi arayın tabi alsınlar oradan köpekleri.
imkanın varsa öldürarkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
Barınağa gitmesi demek ölmesi demek hocam orda nasıl ama bilmiyorum bizim ingilizce hocası anlatmıştı.Fen işlerini ara köpeği alıyolar ordan barınağa gidiyo
Aynen öyle. Ben hep köpeklerle iç içe yaşadım 5-6 tane köpek besledim aynanda. Ve hiç bana başka köpekler saldırmadı. Saldırgan pitbullar bile yanında kedi oluyordu. Niye bilmiyorum ama eğer korkmazsan o köpekde saldırmaz hatta dahada uysallaşır.Korktuğunu Hissettirirsen Saldırır
sadece zor duruma sokarsan son çare saldırırAynen öyle. Ben hep köpeklerle iç içe yaşadım 5-6 tane köpek besledim aynanda. Ve hiç bana başka köpekler saldırmadı. Saldırgan pitbullar bile yanında kedi oluyordu. Niye bilmiyorum ama eğer korkmazsan o köpekde saldırmaz hatta dahada uysallaşır.
Ölmesinler Diye Sokakta Öldürsünler Bizi O Zaman.Barınağa gitmesi demek ölmesi demek hocam orda nasıl ama bilmiyorum bizim ingilizce hocası anlatmıştı.
Yok Öyle Bir Şey Bu Arada , Çeteleştikleri İçin Her Türlü Saldırıyorlar.beslemeye çalış düşmanını dostun yap sakatat falan ver yada evde yemediğiniz etlerden ,açbitir de olur.gün gelir bugün seni ısırmaya çalışan köpek yarın seni diğer köpeklerden korur