Neler Yeni

köpek saldırdı yardım edin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Xarun

80+
Köpeğe değil kendine yaptır aşıyı.Isırmaya kadar vardı diyorsun en ufak sıvı teması olduysa bile git kuduz aşını ol

lydran

80+
arkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
Isırdılarsa Hemen Kuduz Aşısı Olun HEMEN
Yoksa Çok Geç Olabilir

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Yerden bir şey alırmış ve fırlatırmış gibi yap kaçmazlarsa üstlerine doğru koş her zaman işe yarar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kerem Karaman
Yerden bir şey alırmış ve fırlatırmış gibi yap kaçmazlarsa üstlerine doğru koş her zaman işe yarar.
knk ben sorunu kök den çözmek istiyorum 1 tane çocuğuda ısırmış yeni öğrendim

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Şimdi eve dönerken 3 kere yol değiştirmek zorunda kaldım her yolda başıboş ve sahipli sokak köpekleri vardı ve bazen bu köpekler saldırıyor maalesef

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
knk ben sorunu kök den çözmek istiyorum 1 tane çocuğuda ısırmış yeni öğrendim
Knk işte 1 kere yapınca bu bize yine yapacak derler görünce sonra direk kaçarlar alıştır kendini

SadeceSeyf

80+ Gold
arkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
Sonra hadım edilsin veya öldürülsün diyince suçlu oluyoruz.daha 1 ay önce küçük cocugu parçaladılar neredeyse öldü çocuk. Artık önüne dr geçilmiyor çok ürüyorlar

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Kameralara takılan insanlar vardı dövüş sanatları show yapıyordu köpeklerde neye uğradıklarını şaşırıyorlardı 🤣

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom