knk o göt bende yokbiber gazı + elektrosok köpeklere birebir ama yanında 7 kilo ciğer ve dana antrikotla gezersen saldırmazlar can dostlarımız
Isırdılarsa Hemen Kuduz Aşısı Olun HEMENarkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
kuduz aşım vardı ilkin de yapdırdım bidaha gerek varmıKöpeğe değil kendine yaptır aşıyı.Isırmaya kadar vardı diyorsun en ufak sıvı teması olduysak
knk ben sorunu kök den çözmek istiyorum 1 tane çocuğuda ısırmış yeni öğrendimYerden bir şey alırmış ve fırlatırmış gibi yap kaçmazlarsa üstlerine doğru koş her zaman işe yarar.
Knk işte 1 kere yapınca bu bize yine yapacak derler görünce sonra direk kaçarlar alıştır kendiniknk ben sorunu kök den çözmek istiyorum 1 tane çocuğuda ısırmış yeni öğrendim
Sonra hadım edilsin veya öldürülsün diyince suçlu oluyoruz.daha 1 ay önce küçük cocugu parçaladılar neredeyse öldü çocuk. Artık önüne dr geçilmiyor çok ürüyorlararkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı