köpek saldırdı yardım edin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Köpeğe değil kendine yaptır aşıyı.Isırmaya kadar vardı diyorsun en ufak sıvı teması olduysa bile git kuduz aşını ol

arkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
Isırdılarsa Hemen Kuduz Aşısı Olun HEMEN
Yoksa Çok Geç Olabilir

Yerden bir şey alırmış ve fırlatırmış gibi yap kaçmazlarsa üstlerine doğru koş her zaman işe yarar.

Yanında mama taşısaydın böyle olmazdı(!)

Şimdi eve dönerken 3 kere yol değiştirmek zorunda kaldım her yolda başıboş ve sahipli sokak köpekleri vardı ve bazen bu köpekler saldırıyor maalesef

knk ben sorunu kök den çözmek istiyorum 1 tane çocuğuda ısırmış yeni öğrendim
Knk işte 1 kere yapınca bu bize yine yapacak derler görünce sonra direk kaçarlar alıştır kendini

arkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
Sonra hadım edilsin veya öldürülsün diyince suçlu oluyoruz.daha 1 ay önce küçük cocugu parçaladılar neredeyse öldü çocuk. Artık önüne dr geçilmiyor çok ürüyorlar

Kameralara takılan insanlar vardı dövüş sanatları show yapıyordu köpeklerde neye uğradıklarını şaşırıyorlardı 🤣

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,446
Üyeler
185,099
Son üye
android.ipad
Geri