ReDanger
80+ Bronze
Evet doğru. Hangi hayvanı zor duruma sokarsan mecbur olarak son çare saldırmaktır.sadece zor duruma sokarsan son çare saldırır
Evet doğru. Hangi hayvanı zor duruma sokarsan mecbur olarak son çare saldırmaktır.sadece zor duruma sokarsan son çare saldırır
bence elinde bir sopayla git bir güzel döv çünkü ona vurursan 2. ye saldırmaz böyle köpekleri toplamaları lazımarkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
Aynen Son Çaresi Saldırmak,Evet doğru. Hangi hayvanı zor duruma sokarsan mecbur olarak son çare saldırmaktır.
Köpek açsa veya sen onun bölgesine girer veya kışkırtırsan saldırır.Köpek insan yapımı insanlar yüzünden türemiş bir ırk hocam artık binlerce köpek var sokakta ne işi var demekle olmuyor.Biz kendimiz kurtları evcilleştirip sonra sokağa attık,senin mahallende bir kap mama bir kap su koysan veya yemek artıklarını koysan o köpek sana bir şey yapmaz.Ölmesinler Diye Sokakta Öldürsünler Bizi O Zaman.
Köpeğin Sokakta Ne İşi Var Kardeşim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok Öyle Bir Şey Bu Arada , Çeteleştikleri İçin Her Türlü Saldırıyorlar.
Hocam adresinizi verin kaplan gönderiyorum evcilleştiremezseniz(lezizo)Evet doğru. Hangi hayvanı zor duruma sokarsan mecbur olarak son çare saldırmaktır.
Hareket etmiyeceksin. Sadece gözüne bak en fazla yanından geçer sana çarpar. Benim kurtulma deneyimim böyleydi. Sana garanti veremem kesin saldırmaz diye. Ama %99 saldırmaz. Demekki hayvana önceden bir şey yapmışsın ki ortada bir şey yokken saldırıyor. ( Ayrıca argo lan lun gibi kelimeler kullanmazsan sevinirim)Aynen Son Çaresi Saldırmak,
Lan Sokağa Çıkıyorum Durup Dururken Üstüme geliyor ne son çaresi.
kardeş sokakta köpek olmaz bi anla be şunu kedi neyse hadi bi şerefsizlik yapıyolar bi şey çalıp kaçıyolar zararları yok en azından köpeğin her an ne yapacağı belli olmuyorKöpek açsa veya sen onun bölgesine girer veya kışkırtırsan saldırır.Köpek insan yapımı insanlar yüzünden türemiş bir ırk hocam artık binlerce köpek var sokakta ne işi var demekle olmuyor.Biz kendimiz kurtları evcilleştirip sonra sokağa attık,senin mahallende bir kap mama bir kap su koysan veya yemek artıklarını koysan o köpek sana bir şey yapmaz.
Daha bizim burda fırın var arkadaşlarımın 6-7 köpek var ve saldırmıyorlar sürü halinde bile,ama besliyoruz kışkırtan yok.
Yollayın hocam cidden onuda evcilleştiririm. Hayvanların içinde büyüdüm şaka yapmıyorum yani.Hocam adresinizi verin çita gönderiyorum evcilleştiremezseniz(lezizo)
gidiyorumKöpeği bırak sen hemen acile git durumu anlat, kuduz asısı öyle bir kere oldum bir daha gerek yokluk bi durum degil tekrar olman gerekiyor
Sende ona havla gerekirse ısır knk daha vahşi olduğunu gösterarkadaşlar az önce benim hergün geçdiğim dar bi yolda köpek saldırdı bu 2 oluyor öbüründe sadece havlamaydı ama bu sefer ısırmaya kadar ilerledi yoldan geçenler yardım etti.
bu köpeği ordan nasıl uzaklatırabilirim veya ibb nin bu konuda bi desteği var mı
Yav Ne Besleyince Saldırmaması Ne Saçmalıyorsunuz ?Köpek açsa veya sen onun bölgesine girer veya kışkırtırsan saldırır.Köpek insan yapımı insanlar yüzünden türemiş bir ırk hocam artık binlerce köpek var sokakta ne işi var demekle olmuyor.Biz kendimiz kurtları evcilleştirip sonra sokağa attık,senin mahallende bir kap mama bir kap su koysan veya yemek artıklarını koysan o köpek sana bir şey yapmaz.
Daha bizim burda fırın var arkadaşlarımın 6-7 köpek var ve saldırmıyorlar sürü halinde bile,ama besliyoruz kışkırtan yok.
Aynen Bir Şey Yaptım O Yüzden Saldırdı.Hareket etmiyeceksin. Sadece gözüne bak en fazla yanından geçer sana çarpar. Benim kurtulma deneyimim böyleydi. Sana garanti veremem kesin saldırmaz diye. Ama %99 saldırmaz. Demekki hayvana önceden bir şey yapmışsın ki ortada bir şey yokken saldırıyor. ( Ayrıca argo lan lun gibi kelimeler kullanmazsan sevinirim)